Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nyt sukat pyörii jaloissa! NHL-miljonääri Niklas Hagman tanssihuumassa: "En ota tätä liian..."

Niklas Hagman yllätti katsojat ja tuomarit tanssitaidoillaan Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa.

7.9.2020 klo 13:05

Tanssii Tähtien Kanssa

Niklas Hagman on pelannut ammattikiekkoilijana NHL:ssä ja ollut naimisissa Piritta Hagmanin kanssa. Tässä hän poseeraa yhdessä tanssiparinsa ja opettajansa Kia Lehmuskosken kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Ex-NHL-kiekkoilija Niklas Hagman on taitava luistimilla, jossa tehdään nopeita liikkeitä liukkaalla jäällä. Hagman on tanssinut lasten kanssa kotona, mutta muuta tanssikokemusta ei juurikaan ole. Ylllättävän sujuvaa tanssi kuitenkin oli ensimmäisessä TTK-livessä, kun hän veti jiven yhdessä parinsa Kia Lehmuskosken kanssa.


- Pidän tätä kilpailuna ja on mielenkiintoista haastaa itsensä, että miten oppii tanssimaan. En ota tätä liian tosissaan, mutta lähdin siksi mukaan, että opin tanssimaan, kovaan treenaamiseen tottunut ex-NHL-tähti kertoo.Hagman on ollut pelikentillä tiukoissa tilanteissa miljoonille katsojille, eikä sunnuntaiset suorat lähetykset juurikaan jännitä.


- Olen pelannut olympialaisissa finaalissa ja NHL:ssä, ei sitä enää mieti, kuinka moni ihminen sitä katsoo. Se on live, eikä sitä tartte sen jälkeen miettiä.Tanssii Tähtien Kanssa

Niklas Hagman osallistui Selviytyjät Suomi -ohjelmaan keväällä 2019 ja kaikkien yllätykseksi vahva kisaaja äänestettiin toisena ulos kisasta. Kuva: Nelonen/Lars Johnson.


Ennen Hagmania tanssiparketilla on nähty muitakin kiekkoilijoita mm. Juhani "Tami" Tamminen. Hagmanilla ei ole aikomuksena soitella ja kysellä, mitä on tiedossa.


- Kisaan avoimin mielin ja haluan tehdä oman mielipiteeni asiasta, nopsajalka-Hagman toteaa rauhallisesti.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat