Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nyt on pöhköä! Mm. Mikko Leppilampi ja Janne Kataja keräävät omaa eritettä Suurmestari tv-sarjassa!

Suurmestari on koko perheen viihdeohjelma, jossa vieraat pääsevät tekemään yllätyksellisiä tehtäviä, joiden tekeminen ei tulisi ihan heti mieleen....

9.4.2020 klo 11:00

Suurmestari

Mikko Leppilampi ja kyyneleet (tai halutut kyyneleet), tuomaroimassa Pilvi Hämäläinen. Kuva: MTV3Uutuussarjassa Suurmestari vahvasti komiikkaan taipuva kartanonherra, itse Suurmestari, on kutsunut luokseen huumorin ammattilaisia teettääkseen heillä hiukan eriskummallisia tehtäviä.


Ekassa jaksossa on tehtävänä kerätä mahdollisimman paljon kyyneliä muovikippoon. Janne Kataja, Jenni Poikelus, Roni Bäck ja Jukka Hildén sekä vieraileva tähti Mikko Leppilampi käyvät työhön tarmolla.


Suurmestari

Jaakko Saariluoma ja Pihla Hämäläinen ovat tuttuja jo Putous-tv-sarjasta. Kuva: MTV3


Näyttelijä Leppilampi näyttäisi yrittävän päästä tunnetiloihin ja tiristää kyyneltä silmään, mutta puuskahtaa jo pettyneenä yritysten jälkeen:

-Tästä ei tuu mitään, ja poistuu tuomari Pilvi Hämäläisen yllätykseksi pois huoneesta.


Leppilampi yrittää saada kyyneltä silmäkulmaan tositoimin ja hieroo ilmeisestikin desifiointiainetta silmiensä alle saadakseen kyyneliä.


Suurmestari

Bäck ottaa kyynel-kisassa avukseen luottopakin, sipulin. Kuva: MTV3


Poikelus, Bäck ja Kataja ottavat vanhan kunnon kyynelten tuojan, sipulin, käyttöön. Bäck ironisoi sipulin leikkauksen äärellä kyyneleitä yrittäessään:

-Tätä mä teen työkseni, äiti.


Pilvi Hämäläinen kyselee suositulta tubettajalta, että tuleeko sulla aina sipulia leikatessa itku? Bäck vastaa nasevasti.

-En mää tiedä, en mä leikkaa sipulia. Mä tilaan netistä ruoan.


Suurmestari

Jukka Hildén kertoo kyynelehtien lapsistaan. Kuva: MTV3


Jukka Hildén ei käyttää tiukkaa apukeinoa, hän tiputtaa sitruunamehua suoraan silmään. No, ehkei Jukka tätäkään apua olisi tarvinnut, kun hän alkaa puhua lapsia kohtaan tuntemasta ikävästä ja varmasti siinä ihan aidot kyyneleet kehittyvät.


-Kuinka ikävä mulla on ollut mun lapsia, kun mä olen joutunut olemaan toisella puolella maailmaa ja ne on täällä, eikä pääse pistää niitä nukkumaan tai viettämään niiden kanssa aikaa. Se on ihan hirveetä, Hildén kyynelehtii.


Saatuaan ilmeisestikin halutun lopputuloksen, mies puuskahtaa:

-Huh, saipa senkin pois systeemistä.


Suurmestari

Mitä erikoisimpien tehtävien äärellä Suurmestarin (Jaakko Saariluoma) huomiosta kisaavat Janne Kataja, Jukka Hildén, Roni Back, vieraana Mikko Leppilampi ja tuomarina Pilvi Hämäläinen. Kuva: MTV3


Ohjelma perustuu brittiformaatiin 'The Taskmaster'.


Suurmestari MTV3-kanavalla sunnuntaisin 12.4. klo 19.30 alkaen, kausi alkaa tuplajaksolla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat