Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

No nyt! Maajussi-Matti arvioi emäntäehdokkaitaan: "Hyvä luonne", "Hirveän hiljanen", "2 eri puolta"

Matti valitsi Annukan Maajussille morsian -ohjelmassa, koska uskoi löytävänsä naisesta sen vakavammankin puolen.

3.11.2021 klo 10:00

Maajussi-Matti

Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. Perunaa lähtee Matin tilalta myyntiin kauppoihin, mutta lisäksi hän myy itse perunoita päivittäin Lappeenrannan torilla. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelmassa tultiin lopullisten valintojen äärelle. Matin, Patrikin ja Kallen sekä Stiinan piti päättää, kuka jää seuraksi ja ehkä kumppaniksikin pitemmäksi aikaa.


Maajussille morsian -kauden seniori, Matti, etsi ohjelmassa naista tositarkoituksella. Viikko oli ollut perunanviljelijä-kauppiaalle mielenkiintoinen. Matti halusi jatkaa tutustumista räväkkään tummaan Annukkaan.

-Valinta ei ollut ollenkaan vaikea. Pääasiassa vaikuttaa se olemus ja oma-aloitteisuus kaikessa ja luonne, että on vähän samantyylinen kuin minäkin.


Maajussi-Matti

Matin tiluksilla farmiviikkoa viettivät Annukka, Minna ja Sirpa. Kuva: MTV3


Näin Matti luonnehtii emäntäehdokkaitaan:

-Minnalla on ihan hyvä luonne, sellainen tasainen. Kyllä sieltä tulee takasinpäinkiin joskus, kuten kuuluukin, Matti kertoo ohjelmassa.


-Sirpa on niin hirveän hiljanen periaatteessa koko ajan. Vähän saisi olla sitä räväkkyyttä siinä hommassa, Matti toivoi.


-Annukasta on löytynyt kaksi eri puolta. Siellä on se räväkkä puoli ja Annukalla on myös se pehmeämpi puoli, perunanviljelijä-Matti kiittelee.


Maajussi-Matti

Matti vei treffeillä Annukan mm. kalastamaan. Kuva: MTV3


Matin valinta tuntui olevan helpotus kahdelle muulle emäntäehdokkaalle.

- Se tuntui ihan siltä just, että se oli miulle helpotus. Koska jossain vaiheessa mie ajattelin, että itse olin aika ihastunut Mattiin alussa, ja jotenkin miusta tuntui, että Mattikin ilmeisesti oli, en ole ihan varma. Mutta kun täällä oltiin, niin tulin toisiin aatoksiin, Minna myöntää.


Sirpaakaan ei jäänyt harmittamaan, ettei tullut valituksi.

-Mie en ole yhtään pahoillani siitä, että Matti ei miuta valinnut. Mie oon hyvillä mielin, kun tämä viikko on nyt ohi ja pääsen lähtemään kotiin. Toivon Matille ja Annukalle paljon onnea. Mie vähän luulen, että mie jään oottamaan hääkutsua, Sirpa uumoilee.


Maajussi-Matti

Matti ja Annukka ovat kovia lavatanssijoita. Tanssiiko tämä pari häitä vai ei? Kuva: MTV3


Pariskunta Matti ja Annukka näytti silminnähden helpottuneilta valinnan jälkeen. Pariskunta oli hymyssä suin ja Annukka kokeili mennä Matin kainaloonkin. Yhdessä pohdittiin jo tansseihin menoa.


Lue myös: Oho! Maajussi-Stiina myöntää Artun yllättävästä lapsiuutisesta huolimatta:"Kyllä, jotain sutinaa..."


Lue myös: Maajussi-Matti, 50, haluaisi “vanhoilla päivillään” lapsia - Kaikki morsianehdokkaat yli 45-v.!


Maajussille morsian ma klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»