Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Matti, 50, haluaisi “vanhoilla päivillään” lapsia - Kaikki morsianehdokkaat yli 45-v.!

Suosikkiuusinta: Maajussille morsian -ohjelmassa tunnelmat tiivistyvät, kun maajussit ja puolisoehdokkaat tutustuvat toisiinsa.

16.9.2021 klo 10:00

Maajussille morsian

Matti on rauhallisen oloinen perunanviljelijä Lemiltä. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -kauden seniori, Matti, 50, asuu Lemillä. Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. Perunaa lähtee Matin tilalta myyntiin kauppoihin, mutta lisäksi hän myy itse perunoita päivittäin Lappeenrannan torilla.Matti sai tukun kirjeitä morsianehdokkailta. Millaisia fiiliksiä risteili päässä tuolloin?

- Ensimmäinen tuntemus oli, että oho, näitä on tullut näin paljon. Ja miten hyvin ihmiset on avautuneet ja uskaltaneet kertoa itsestään hämmästytti, Matti kertoo ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Maajussille morsian

Matin morsianehdokkaat Naantalissa ennen pikatreffejä. Kuva: MTV3


Vapaa-ajallaan Matti harrastaa metsästystä. Luonnossa liikkuminen tuo vastapainoa kiireisen viljelijän arkeen. Matti harrastaa myös lavatansseja. Hän pitää joka vuosi huolen, että kesälomaa saa pidettyä sen verran, että ehtii Seinäjoen Tangomarkkinoille.


Ryhmätreffeillä Matti veikin morsianehdokkaita tanssin pyörteisiin. Jos yhteinen sävel löytyy tanssiessa, niin ehkä muutenkin?Maajussille morsian

Matti vie morsianehdokkaan tanssin pyörteisiin ryhmätreffeillä. Kuva: MTV3


Matti toivoo löytävänsä kumppanin, joka toisi tupaan lämpöä ja elämään tarkoitusta työn vastapainoksi. Matin haaveena olisi myös vielä ”vanhoilla päivillä” saada perheenlisäystä.


Kaikki Matin jatkoon valitsemat morsianehdokkaat ovat yli 45-vuotiaita, joten se aiheuttaa omat haasteensa lastensaannissa. Ujo Sirpa on 46, pirteä Jonna 45, hieman totinen Minna 52 ja rempseä Annukka 46. Olisiko tämä Matin mainitseman perheenlisäys sitten omia lapsia vai tulisiko bonuslapsia, se jää vielä arvoitukseksi.


Lue myös: No nyt! Maajussi-Matti häkeltyy emäntäehdokkaan suorasukaisesta elkeestä: "Oho, kiitos, se oli..."


Maajussille morsian uusi kausi starttaa maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 29.8. klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttuun lisätty 8/2022 uuden kauden lähetysaika.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat