Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Niina Kuhta sai pahan mielen laihdutuskisasta - Nina Mikkonen ja Minttu Kaulanen äänestivät ulos

Olisiko Niina Kuhdan pitänyt saada jatkaa Suurin pudottaja Suomi -kisassa?

12.11.2019 klo 10:00

Suurin pudottaja Suomi

Niina Kuhta on yksityisyrittäjä ja asuu Helsingissä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Niina Kuhta tippui Suurin pudottaja Suomi -kisasta juuri ennen finaalia. Kuhtan kisatoverit Minttu Murphy-Kaulanen, Nina Mikkonen ja Akseli Herlevi selvisivät laihdutusohjelman finaaliin. Äänestyksessä Kuhta sai ääniä sekä Nina Mikkoselta että Murphy-Kaulaselta, Herlevi puolestaan äänesti ulos Murphy-Kaulasta.


Kuhta ei todellakaan ollut tyytyväinen tulokseen, hän olisi halunnut jatkaa kisassa ehdottomasti. Aivan loppumetreillä kisasta tiputettu Kuhta oli silmin nähden pettynyt lopputuloksesta ja se kuului myös hänen lausunnoistaan tippumisen jälkeen.

- Mulla on ainakin ihan puhdas omatunto ja puhtaat jauhot pussissa ja en voi kaikista valitettavasti sanoa samaa. Tuntuu, että mut vaan pelataan ulos hinnalla millä hyvänsä ja siitä tulee tosi paha mieli, Kuhta tilittää.


Suurin pudottaja Suomi

Tähän punnitukseen loppui Kuhtan matka Suurin pudottaja Suomi -kisassa. Vasemmalta valmentaja Aki Manninen, Akseli Herlevi, Nina Mikkonen, Minttu Kaulanen, Niina Kuhta ja valmentaja Janni Hussi. Kuva: Nelonen


Kuhdan tyytymättömyys on perusteltua, sillä hän laihtui prosentuaalisesti reippaasti ja pärjäsi hyvin kisoissa. Tippumisesta huolimatta päättäväinen nainen lupasi jatkaa elämäntaparemonttia. Ehkäpä hän sai jopa lisäpontta elämäntapamuutokseen finaalista karsiutumisen myötä. Tsemppiä Niinalle kuntoiluun ja terveellisen ruokavalion noudattamiseen.


Jakso 11/12. Leirin jälkeinen elämä. Miten arki sujuu leirin jälkeen? Mitä löytyy kenenkin jääkaapista? Miten motivaatio on pysynyt yllä kotioloissa? Janni ja Aki käyvät visiitillä finalistien luona.


Suurin pudottaja Suomi Nelosella keskiviikkoisin klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»