Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Näin korona pistää Tähdet, tähdet remonttiin - Heikki Paasonen haasteessa: "En ole vielä päässyt..."

Tähdet, tähdet 2020 -viihdeohjelman ensimmäinen liveshow nähdään tänä sunnuntaina. Artistivieraana Anna Puu.

14.8.2020 klo 10:00

Tähdet, tähdet 2020

Heikki Paasonen on monista tv-ohjelmista tuttu: Idols, Putous, The Voice of Finland... Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Tähdet, tähdet 2020 lähetys on tehty historiassa ensimmäistä kertaa niin, että se suunnitellaan alusta asti tehtäväksi ilman yleisöä. Tämä tarkoittaa uusia visuaalisia ratkaisuja, joita ei ole ennen pystytty tekemään, kun yleisöä on ollut paikalla. Nelonen lupaa, että ensi sunnuntaina kotikatsomoissa tullaan näkemään uudenlainen tv-ohjelma.


Juontajana Tähdet, tähdet debyyttinsä tekevä Heikki Paasosella odottaa jo shown lähtölaukausta.


- Olen tosi innoissani lähdössä tekemään ohjelmaa. Kun vallitsevat olosuhteet pakottavat meidät muuttamaan ohjelmaa, se antaa meille uusia visuaalisia mahdollisuuksia, kun live-yleisöä ei ole, Paasonen hehkuttaa.Koetko tämän pakollisen muutoksen enemmän voimavarana kuin negatiivisena asiana?


- Koen sen mahdollisuutena, mutta myös haasteena. Esiintyjälle ja juontajalle energiakierto on tosi tärkeää. Sä laitat jotain sinne yleisöön ja se tulee isosti takaisin ja nyt se puuttuu. Nyt sitä energiaa pitää löytää muualta.


- En ole vielä päässyt tekemään lähetyksiä, jossa ei ole yleisöä ja otan tämän pitkästä aikaa haasteena, joka kysyy ammattitaitoa ja omaa sopeutumista, Paasonen kiteyttää.Tähdet, tähdet 2020

Tähdet, tähdet 2020 -kisassa tuomaroi Anni Hautala ja Mikko Kuustonen, juontajana Heikki Paasonen. Kuva: Nelonen


Tähdet, tähdet on siirtynyt MTV3:lta Neloselle ja siinä samassa rytäkässä juontaja vaihtui Mikko Leppilammen jäädessä pois. Miltä tuntuu astua Mikko Leppilammen jalanjäljissä Tähdet, tähdet -juontajapestiin?


- Meillä on Mikon kanssa hyvä historia, me ollaan vuorotellen toistemme jalanjäljissä, kun ohjelmat seilaa kanavalta toiselle, Paasonen naurahtaa hyväntahtoisesti.


Tähdet, tähdet 2020

Tähdet, Tähdet 2020 -artistit. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Tähdet, tähdet pistää popparin laulamaan rockabillyä ja räppärin oopperaa. Millä tekijöillä artistit pärjäävät tässä kisassa?


- Kuustonen (Mikko Kuustonen) on sanonut, että artisti on totta ja tekeminen on totta. Jos on vaikka soul-jakso, niin kikkaraperuukin päähän pistäminen on halpaa ja ulkokohtaista. Mutta jos löydät esittämästäsi kappaleesta todellista ja itseäsi koskettavaa, niin se välittyy ihmisille.


- Toivon, että ulkokohtaisuuden sijaan keskitytään olennaiseen ja pyritään viihdyttämään. Huumorikin on fine, mutta ne on mausteita ja höysteitä, Paasonen summaa.


Tähdet, tähdet 2020 starttaa Nelosella su 16.8. klo 19.30. Artistivieraana Anna Puu.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat