Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Muistatko maajussi-Tuomon ja Marjo-rakkaan? Tältä he näyttävät nyt - Vappu Pimiä postasi kuvan

Vappu Pimiä on käynyt kylässä maajussi-Tuomon ja Marjon luona.

10.6.2022 klo 11:12

Maajussille morsian

Vappu Pimiä toimii juontajana ja rakkauden lähettiläänä super-suositussa Maajussille morsian -ohjelmassa. Kuva: KKM


Maajussille morsian kausilla on koettu ihastumisia ja rakastumisia. Vuonna 2018 tutustuttiin maajussi-Tuomoon Rantasalmelta. Tuomo oli lähtenyt mukaan kaverinsa ilmoittamana.


Tuomolle ohjelmaan osallistuminen oli jättipotti, sillä hän rakastui Marjoon. Pian kuvausten jälkeen Marjo muutti Tuomon luokse tyttärensä kanssa.


Maajussille morsian

Maajussi-Tuomo osallistui Maajussille morsian -ohjelmaan v. 2018. Tuomon ihannekumppani oli hakuvaiheessa huumorintajuinen, älykäs, itsevarma ja muut huomioonottava nainen. Kuva: KKM


Parhaillaan kuvataan Maajussille morsian uutta kautta. Ohjelman juontaja Vappu Pimiä matkaa pitkin Suomea uuden kauden tiimoilta ja samalla hän on käynyt moikkaamassa pariskuntaa.


Näin Pimiä kirjoittaa Instagram-tilillään:

-Täällä painetaan Maajussille morsian reissuilla ja piipahdin ohi ajaessa ihanan pariskunnan: Tuomon ja Marjon luona, jotka löysivät toisensa muutama vuosi sitten mistäpä muualtakaan kun Maajussille Morsian ohjelmasta, kun Tuomo etsi itselleen kumppania. Ja hyvän kumppanin saikin, kuten taas Marjon kanssa totesimme!


Pimiän kirjoitus jatkuu kuvan jälkeen ->


Maajussille morsian

Marjo ja Tuomo ohjelman kuvausten yhteydessä v. 2018. Kuva: MTV3


Pimiä jatkaa Instassa:

-Ja sai Tuomo paljon muutakin, nimittäin perheen ja perheeseen kuuluu Marjon tytär, josta Tuomo on saanut ihanan bonustyttären sekä yhteinen pieni poika. Tämä on sitä parasta antia, mitä tämä työ antaa ja varsinkin kun se rakkaus kantaa vielä kameroiden sammumisen jälkeenkin! Toivottavasti tältäkin kaudelta löytyisi ainakin yksi Tuomo ja Marjo!


Suosikkijuontaja on liittänyt kirjoitukseensa tunnisteet: #maajussillemorsian #farmerwantsawife #host #lovemyjob #rakkaudenasialla


Pimiä on jakanut tuoreita kuvia ja Pimiän Instaan on päässyt myös pariskunnan yhteinen lapsi. Katso kuvat, klikkaa toinen kuva painamalla oikealla olevaa nuolta:Kuvissa on rento ja lämmin tunnelma, Ensimmäisessä kuvassa lippispäinen, huppariin pukeutunut Tuomo ja punaiseen puseroon pukeutunut Marjo ovat yhdessä Pimiän kanssa. Toisessa kuvassa Vappu Pimiällä on sylissään pariskunnan yhteinen poika.


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina tyrmäävän upeana hääpuvussa - Tämä prinsessaunelma kerää katseet!


Maajussille morsian 29.8. alkaen MTV3 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelmien ajat kätevästi Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»