Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Ella Kanninen oli eka TTK-naisjuontaja - Rehellinen tilitys: "Valehtelisin, jos väittäisin..."

Ella Kanninen ja Marco Bjurström olivat suureen suosioon nousseen Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelman ensimmäinen juontajapari.

22.9.2023 klo 10:00

Ella Kanninen

Ella Kanninen on tehnyt monipuolisen uran tv:ssä. Tällä hetkellä hän on yksi suositun Puoli seitsemän -ohjelman juontajista. Kuva: Yle


Puoli seitsemän -ohjelman juontaja ja toimittaja Ella Kanninen on antanut MTV Uutisille haastattelun, jossa hän muistelee mm. Tanssii Tähtien Kanssa -juontajapestistään.


TTK:n juontohommat Ella Kanninen aloitti yhdessä Marco Bjurströmin kanssa v. 2006, kun ohjelma rantautui Suomeen. He olivat viihdeohjelman ensimmäinen juontajapari.


Kanninen muistelee suosikkiohjelmaksi nousseen viihdeohjelman alkua näin:

-Se on pitkän matkan takaa, mutta valehtelisin, jos väittäisin, etten muista sitä kuin eilistä. Olin aika kokematon tällaisen ison viihdeohjelman juontaja tuossa vaiheessa. Se oli isoin viihdeohjelma ikinä, joka tuli Suomeen. Välittömästi suosittu, miljoonayleisö. Se on pitänyt pintansa sieltä v. 2006 asti, Kanninen aloittaa MTV:n haastattelussa.


Ella Kanninen
Marco Bjurström tuli suomalaisten tuntemaksi vuosina 1997-2005 juontamastaan BumtsiBum!-ohjelmasta. Hän on ohjaaja-koreografi-viestintäkouluttaja sekä yksi StepUpin perustajista ja pääosakkaista. TV:ssä Bjurström on juontanut mm. Hyvät katsojat tv-visailua. Kuva: Suomi24 Viihde


Oliko tällaisen ison formaatin juontohommiin hyppäämisessä kovat paineet?

-Oli aikamoiset paineet, mutta toisaalta se tietty kokemattomuus varmasti pelasti, etten osannut ollenkaan pelätä tai ennaltavarautua siihen suosioon. No, sittenhän se lävähti kasvoille. Jo heti seuraavana päivänä oli isoja otsikoita, että "Marco ja Ella ihastuttivat ja vihastuttivat".


Kanninen avaa vihastuttamiskommenttia:

-Se, joka oli ehkä vihastuttanut oli, kun olin ollut paljon Italiassa, niin elehdin hyvin paljon ja olin itse hyvin innoissani ja iloinen siitä tehtävästä. Sehän oli nautinnollista katsottavaa ja eläydyin niihin tanssiparien tunteisiin. Siinä saattoi olla vähän höyryjä liikaa. Se oli kyllä upea kokemus, suosikkijuontaja muistelee MTV:lle.


Ella Kanninen

Ella Kanninen on tutustuttanut Ellan matkassa -ohjelmasarjassa suomalaiset tv-katsojat italialaiseen ja ranskalaiseen kulttuuriin. Kuva: Peter Ponnath, Filmaattiset Oy, Yle


Kanninen paljastaa, miksi lähti pois suositusta viihdeohjelmasta.

-Se oli aika hyvä syy, mä sain mun ensimmäisen pojan. Se oli niin iso asia mun elämässä ja halusin keskittyä siihen. Voin kyllä paljastaa, että mua pitkään maaniteltiin ja kysyttiin mua siihen jäämään, mutta mun piti jossain vaiheessa tehdä päätös ja me palattiin Italiaan.


Suosikkijuontaja Kanninen on naimisissa italialaisen Valerio Chincan kanssa ja heillä on kaksi poikaa.


Lue myös: MTV: Ella Kanninen rakastui italialaisessa Valeriossa tähän: "En ehkä yhtä lailla enää 20 vuoden..."


Lue myös: Harvinainen yhteiskuva! Ella Kanninen esittelee perheensä - Valerio-rakas ja pojat ovat tässä!


Lue myös: KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3 su klo 19.30

Puoli seitsemän Yle TV1 arkisin klo 18.30

Ellan matkassa: roomalaisten jäljillä ja Ellan matkassa: Etelä-Italia uusinnat pyörivät tv:ssä.

Katso lisää tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: mtvuutiset.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»