Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Ella Kanninen rakastui italialaisessa Valeriossa tähän: "En ehkä yhtä lailla enää 20 vuoden..."

Ella Kanninen elää suomalais-italialaisessa avioliitossa Valerio Chincan kanssa.

7.9.2023 klo 9:40

Ella Kanninen

Ella Kanninen on yksi suositun Puoli seitsemän -ohjelman juontajista. Kuva: Yle


Puoli seitsemän -ohjelman juontaja ja toimittaja Ella Kanninen on antanut MTV Uutisille haastattelun, jossa hän kertoo mm. parisuhteestaan. Kanninen on ollut yhdessä italialaismiehensä Valerio Chincan kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Perheeseen kuuluu myös kaksi teini-ikäistä poikaa.


Kanninen kertoo rakastumisestaan italialaiseen Valerioon:

-Rakastuin sellaiseen carpe diem -asenteeseen. Eli elämiseen hetkessä. Nyt mä voin sanoa, että en ehkä yhtä lailla enää 20 vuoden jälkeen välttämättä rakasta sitä piirrettä hänessä. Hän voi vaihtaa suunnitelman lennossa ja hän on välillä liian nopea minulle, Kanninen nauraa MTV:n haastattelussa.


Ella Kanninen

Ella Kanninen on tutustuttanut Ellan matkassa -ohjelmasarjassa suomalaiset tv-katsojat italialaiseen ja ranskalaiseen kulttuuriin. Kuva: Filmaattiset Oy, Yle


Ella Kanninen valottaa pitkän parisuhteen salaisuutta:

-Meillä on aika erilaiset luonteet mieheni kanssa. Hän ei yhtään tykkää, että sanon, että hän on avaruusinsinööri. Hän sanoo, että hän on myynti-ihminen ja ulospäinsuuntautunut neuvottelija - ja toki insinööri.


-Insinöörillä mä tarkoitan sitä, että hän on hyvin järjestelmällinen ja harkitseva ja totta kai myös hetkessä elävä. Mä olen aika spontaanimpi ja boheemimpi, olemme aika erilaisia. Mä luulen, että siinä on yksi meidän vahvuus.


Kannisen-Chincan perhe elää kahden kodin väliä Suomessa ja Italiassa. Työmatkat ovat vieneet Kannisen kuvauskeikoille eri maihin. Näin Kanninen avaa toista oman parisuhteensa vahvuutta:

-Toinen vahvuus on se, että pystymme olemaan erossa viikon tai kaksi. Meillä on usein "läpsystä vaihto", kun työt vie eri suuntiin ja mehän ollaan asuttu eri maissakin suhteen alkuaikoina. Vieläkin tulee tilanteita, että mä lähden kuvausmatkalla ja silloin vetovastuu on hänellä.


Kanninen tarvitsee suhteessa myös omaa vapautta:

-Mä en osaisi ihmisen kanssa kyyhöttää kylki kyljessä 24 tuntia vuorokaudessa. Mun mielestä pitää pystytä tekemään silloin tällöin asioita yksin ja erikseen. Se voi olla suhteen voimavara, Kanninen avaa MTV:lle.


Lue myös: MTV: Ella Kanninen oli eka TTK-naisjuontaja - Rehellinen tilitys: "Valehtelisin, jos väittäisin..."


Lue myös: KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"


Puoli seitsemän Yle TV1 arkisin klo 18.30

Ellan matkassa: roomalaisten jäljillä ja Ellan matkassa: Etelä-Italia uusinnat pyörivät tv:ssä.

Katso lisää tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: mtvuutiset.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»