Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Monessa sopassa keitetty Martina Aitolehti antaa 6 elämänohjetta - Kuva kuin itse Marlene Dietrich!

Martina Aitolehti on yrittäjä, jolla on monta rautaa tulessa.

4.12.2020 klo 13:40

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti poseeraa kameroille Kultainen Venla -gaalassa v. 2019. Kuva: AOP


Martina Aitolehti on somevaikuttaja, fitness-valmentaja, yrittäjä ja malli, jonka elämää seurataan tiiviisti lehtien palstoilla ja internetissä. Aitolehti on myös noussut kohujulkkikseksi, jonka eroja, miehiä ja edesottamuksia on puitu keltaisen lehdistön sivuilla.


Monenlaista elämänkokemusta kerännyt Aitolehti antaa nyt Instagramissa seuraajilleen elämänohjeita. Ohjeita on yhteensä kuusi kappaletta ja ne kaikki alkavat k-kirjaimella.Aitolehti kirjoittaa elämänohjeensa lyhyen videon viereen. Videossa hän poseeraa ilme arvoituksellisena. Silmät ovat vahvasti meikatut ja korvissa kilisee suuret korvarenkaat. Valkoinen röyhelöpaitapusero vie tunnelman 80-luvulle.


Elämänohjeet kuuluvat näin:


KUUDEN KOON RESEPTI sun jokaiseen päivään:

• kuuntele

• keskustele

• kysy

• kannusta

• kunnioita

• kiitollisuus

#6koonresepti #trainingwithmartinaAitolehti saa seuraajiltaan positiivisia kommentteja ulkonäöstään, meikistään ja puserostaan. Kehutaanpa kuvaa jopa tunnetun näyttelijättären ja suuren diivan Marlene Dietrichin tunnelmaiseksi ja veistokselliseksi. Ja totta, näin on!


Aitolehti on itse kävelevä esimerkki fitness-elämäntavasta. Hän erosi avopuolisostaan Stefan Thermanista tämän vuoden huhtikuussa.


Lue lisää: Puoli vuotta erosta! Martina Aitolehti ei löhöile Espanjan auringon alla - Katso kuvat!


Martina Aitolehti on mukana uudella Iholla 2021 -sarjassa, joka alkaa Dplayssä. Tässä Aitolehden jakama Iholla-sarjan tunnus:


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat