Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä kuuluu? Maajussi-Miia, maajussi-Tuomo, maajussi-Tommi ja maajussi-Paavo kertovat, mikä on meno!

Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt? tv-sarja kertoo vuosien varsilla ohjelmassa olleiden maajussien kuulumisia.

11.11.2021 klo 9:15

Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?

Vappu Pimiä juontaa supersuosittua Maajussille morsian -realityä. Kuva: Suomi24 Viihde


Maajussille morsian -ohjelma on todellakin rakastettu - ja katsottu. Tällä kaudella kukin jakso on tavoittanut yli miljoona katsojaa ja keskikatsojamäärä ollut yli 800 000.*


Nyt sarjan ystäville on hyvää tarjolla, sillä juontaja Vappu Pimiä tapaa vuosien varrella rakkautta etsineitä maajussia ja kyselee heidän kuulumisiaan. Muistelointia ja kuulumisia on tarjolla 2 extra-jakson verran.


Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?-ohjelmassa ovat mukana ma 15.11.:


Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?

Kuva: MTV3


Tommi, Oravala

Kahdeksannelle tuotantokaudelle osallistui Kouvolan kupeesta Oravalasta nuori ja komea luomutilan isäntä Tommi, joka lähti etsimään itselleen elämänkumppania. Tommin herrasmiesmäinen käytös ja iloinen elämänasenne tekivät vaikutuksen ja kirjesaldo oli mittava.


Kuvausten lopuksi Tommi lähti Hannan kanssa testaamaan parisuhdetta, mutta rakkaus ei ottanut tuulta siipien alle. Ohjelmalla oli silti merkittävä osa Tommin tulevaisuudelle ja rakkauden löytämiselle.


Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?

Kuva: MTV3


Paavo, Haapajärvi

Haapajärveläinen Paavo osallistui yhdeksännellä tuotantokaudella ohjelmaan. Paavo oli juuri siirtynyt lypsykarjatilan isännäksi ja etsi emäntää vierelleen. Paavo muistetaan ujoudestaan naisten kanssa.


Hän valitsi ohjelmassa Ellin, mutta heidän yhteiselämänsä sai yllättäviä käänteitä kuin saippuaoopperasta konsanaan. Elli tuli raskaaksi, mutta isästä ei ollutkaan varmuutta. Mitä kuuluu pariskunnalle nyt?


Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?

Kuva: MTV3


Tuomo, Rantasalmi

Rantasalmella maitotilaa ja mökkitoimintaa pyörittävä Tuomo lähti ohjelmaan mukaan varovaisin mielin ystävänsä ilmoittamana. Odotukset eivät olleet suuret, mutta kirjeitä tuli paljon ja niiden joukossa muutama oikein mielenkiintoinen.


Naantalissa Tuomon katse kohtasi erityisesti Marjon kanssa ja loppu on historiaa. Tuomon ja Marjon suhde lähti jo ohjelman teon aikana syventymään. Nopeasti pari muutti yhteen ja Tuomon parisuhdestatus muuttui kertaheitolla poikamiehestä perheelliseksi.


Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?

Kuva: MTV3


Miia, Kuusamo

Kuusamon Rukalta osallistui iloinen ja personaalinen Miia 13. kaudelle. Miia teki lähtemättömän vaikutuksen katsojiin vilpittömänä ja räväkkänä persoonana. Miia pyörittää omaa matkailualan yritystä ja hänellä on aina ainakin sata rautaa tulessa. Metsästys, kalastus, eläimet ja tilan rakennustyöt taittuvat kätevältä emännältä käden käänteessä.


Ohjelmassa Miia rakastui päätä pahkaa Kimmoon, ja katsojat pääsivät todistamaan heidän rakkaustarinaansa. Kimmo muutti pian Miian luo ja kaikki näytti ruusuiselta. Mutta sitten Kimmo muutti pois. Mitä oikein tapahtui?


Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt? MTV3 ma 15.11. klo 20.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Finnpanel TotalTV-mittaus, katselu tv:stä ja vod-palveluista (kaikki 3+ -vuotiaat).

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»