Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Mitä heille kuuluu nyt? Maajussi-Miia ja Kimmo paljastivat Vappu Pimiälle uudet kuvionsa Kuusamossa

Vappu Pimiä kertoo somessa Miian ja Kimmon kuulumiset.

5.1.2021 klo 14:20

Maajussi-Miia

Maajussi-Miia ja Kimmo rakastuivat tv-sarjassa. Kuva: MTV3

Maajussille morsian viime kaudella koettiin ihastumisia ja rakastumisia ainakin yhden parin kesken. Ohjelmassa kuusamolainen Miia ja Kimmo löysivät toisensa. Ohjelman konkarijuontaja Vappu Pimiä on lomailemassa Lapissa ja hän kertoo Instagramissa mm. vierailustaan Miian ja Kimmon kotona Kuusamossa.Suosikkijuontaja kertoo saaneensa Miian ja Kimmon luona hyvän kestityksen, sillä Miia oli valmistanut illallisen.


-Me käytiin tänään tapaamassa tätä mielettömän ihanaa pariskuntaa ja syötiin heillä aivan käsittämättömän hyvä, Miian valmistama illallinen. Miia ja Kimmo, olen niin onnellinen teidän puolesta ja niin iloinen, että sain tutustua teihin!


Pimiä muistelee viime kesää ja Kimmon pohkeita, jotka tekivät todellakin vaikutuksen Miian.


-Viime keväänä availtiin Miian kanssa kirjeitä Maajussille morsian ohjelman kuvauksissa ja Kimmon kirje taisi tehdä meihin molempiin heti vaikutuksen. Siitä pari kuukautta eteenpäin Kimmon pohkeet tekivät Miiaan lähtemättömän vaikutuksen, niin lähtemättömän, että nyt Kimmo asuu Miian kanssa täällä Kuusamossa, on hankkinut työpaikan ja jeesailee siinä sivussa Miiaa loistavan, täyden palvelun majatalon ja elämyskeitaan @ajakkakuusamo pyörittämisessä.Miia on yrittäjä, joka on saanut rinnalleen miehen ja työkaverin. Onnea uusiin kuvioihin, Miia ja Kimmo!


Lue lisää: Maajussi-Miia ja Kimmo hehkuvat vastarakastuneina: "Katsotaan, jos vuoden vaihteen jälkeen Kimmo..."


Katso tv-ohjelmien ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat