Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Parikka sai kunnolla iskua Salkkarit-kohtauksessa: "Silloin multa lensi tekoverta suusta"

Suosikkiuusinta: Näyttelijä Mikko Parikka paljastaa lempikohtauksensa Salatut elämät -draamasarjassa.

30.1.2019 klo 7:00

Salatut elämät

Mikko Parikka esittää Salatut elämät -draamasarjassa Jiri Viitamäkeä, joka on mm. Café Moosen perustaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mikko Parikka on suosittu hahmo Salatut elämät-draamasarjassa. Miehen lempikohtaukset Salkkareissa ovat täynnä actionia.

- Hauskin kohtaus Salkkareissa on ehdottomasti se, kun Tero Tiitasen hahmo Sergei hakkasi Jiriä lapiolla. Se oli hauskaa siksi, koska Teron kanssa ollaan hyviä frendejä ja sen piti potkia ja mäiskiä ja multa lensi tekoverta suusta, Parikka virnuilee.


- Ehdottomasti paras kohtaus on kuitenkin, kun Jiri pudotettiin parvekkeelta. Se oli jakso 2000. Kohtauksessa käytettiin stunt-näyttelijöitä ja hommat hoidettiin ison maailman meiningillä, näyttelijä muistelee.


Salatut elämät

Hui, sinne Jiri putoaa, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen? Kuva: Kuvakaappaus YouTube.


Väkivaltaiset kohtaukset, kuten monet muutkin Salatut Elämät -aihevalinnat ovat aiheuttaneet paljon keskustelua mediassa vuosien varrella. Parikalla on vahva näkemys sarjan suosiosta.


- 20-vuotias Salkkarit on yllättävänkin tuore vanhaksi tuotteeksi. Se on kestänyt ajan hammasta hyvin. Sarjan aikana koko tv-maailma on mullistunut: tekniikka, netti, median pirstaloituminen. Samalla sarja on pystynyt koko ajan uudistumaan, mutta pitänyt silti saman essenssin. Sarja ei ole vanhentunut, vaikka ikää on tullut, Parikka analysoi.


Ei heikkohermoisille - katso Jirin putoaminen:


Salatut elämät arkisin MTV3:lla klo 19.30

Katso Salatut elämät ohjelma-ajat Telsu.fi


Tämä artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran Salatut Elämät 20-vuotissynttäreiden kunniaksi.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»