Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Leppilampi pisti jauhot suuhun epäilijöille: "En tiennytkään, että olet...", "Jumalainen ääni"

Masked Singer Suomi -viihdeohjelma huipentui finaaliin, jossa selvisi, että Mikko Leppilampi oli kansainväliseksi huippustaraksi luultu Pakkanen.

21.12.2020 klo 10:20

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on muusikko, näyttelijä ja juontaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Masked Singer Suomi -viihdeohjelman jännittävässä finaalissa kisasi lauantaina kolme hahmoa: Tohtori, Pakkanen ja Hiirulainen. Ohjelman studioyleisö äänesti voittajaksi Tohtorin, jonka maskin takaa paljastui muusikko Marko Hietala. Hiirulaisen maskin takaa paljastui imitaattori Jarkko Tamminen ja Pakkasen maskin takaa näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi.


Mikko Leppilampi teki upean suorituksen Pakkasena. Leppilampi osoitti huikean musikaalisuutensa vetämällä vaikeita kappaleita, mies oli kuin olikin kansainvälinen huippuartisti - ennen kuin kertoi olevansa suomalainen... Hieno vedätys!


Herra Pakkanen elikkä Mikko Leppilampi jakoi ohjelman jälkeen tunnelmiaan Instagramissa pianoa soittamalla. Ja siinäkin Mikko yllättää monet, sillä hän soittaa pianoa suvereenisti. Leppilampi kirjoittaa somessa lyhyesti:

-After party... #friendsnfamily #holidaysLeppilampi saa seuraajiltaan pitkiä, ylistäviä viestejä.

-Mikko, kiitos siitä, että olit Pakkanen. Koskettavaa avoimuutta, tyyntä läsnöoloa ja rehellisyyttä, jäätävää musikaalisuutta ja artistiutta. Jäin miettimään paljon sitä, millaisia valintoja ja rajaamisia me kaikki tehdään ja mikä siihen milloinkin vaikuttaa. Jotain jää pois, jotain kulkee mukana. Monilahjakkaan ihmisen siunauksena ja taakkana on olla hyvä monessa asiassa ja pitää paljon niistä eri rooleista ja poluista. Pitäiskö siis sen, mitä eniten rakastaa, antaa viedä mukanaan. Vai rikastuttaako elämää just se hieno vaihtelu ja monipuolisuus. Järisyttävien Eminem ja Foo Fighters -vetojesi aikoihin olin tajunnut, kuka olet. Pakkanen sai silloin mut katsomaan itseäkin tarkemmin: teenkö juuri nyt elämässäni oikeita asioita, mitä sanoo sydän, mikä on ydintäni - ja mikä ei. Apua, pohdinta jatkuu vaan edelleen. Onneks on jouluna aikaa pohtia. Kiitos × 1 000, kirsikkabonsdorff kirjoittaa.


Mikko Leppilampi

Pakkanen eläytyy tunteella. Kuva: MTV3


Katsojat huomasivat, miten tärkeää Mikko Leppilammelle oli esiintyä toisena hahmona niin, että vain työ puhuu puolestaan:


-Kiitos sinulle loistavasta hahmosta! Kellekään ei varmasti jää enää epäselväksi, kuinka valtava lahjakkuus olet niin näyttelemisen kuin musiikin saralla. Näköjään olet parhaimmillasi, kun yhdistät nämä kaksi toisiinsa. Huomasin, kuinka tärkeä sinun oli saada olla osa tätä projektia ja tehdä työtäsi maskin takana - niin että vain työ puhuu puolestaan. Vielä viime vuonna ajattelin formaatin olevan lähinnä hassunhauska arvuutteluleikki, ja oikeastaan vasta tämän kauden myötä olen ymmärtänyt tämän olevan etenkin esiintyvän taiteilijan kannalta paljon muutakin. Kiitos, kun laitoit itsesi likoon ja toit persoonastasi esiin uusia puolia. Henkinen kasvu huokuu sinusta. Jatka samaan malliin!, miljamus kannustaa.


Mikko Leppilampi

Juontaja Ile Uusivuori ja Mikko Leppilampi alias Pakkanen kisan ratkettua. Kuva: MTV3


-Kiitos Mikko kun viihdytit meitä Pakkasena. Esiinnyit todella hyvin ja rakastin joka hetkeä, sulla on myös jumalainen ääni. Onneksi pääsit finaaliin, se merkitsi mulle todella paljon. Jäi myös muuten mieleen ne sun hienot kengät, cami.l.s kiittelee.


-Kiitos Sinulle huikeista esityksistäsi Pakkasena. En tiennytkään että olet noin monilahjakkuus. Kuten sanoitkin että oli huojentavaa esiintyä ilman että ennakkoluuloja on jo asetettu, pisti se miettimään kuinka totta ihan pienemmissäkin elämä alueissa se on. Pistit siis minutkin katselemaan peiliin ja miettimään omia ennakkoluuloja, mukaan lukien sinusta. Kiitos siis silmien avaamisesta upeiden esitysten lisäksi. Sinussa on syvyyttä ja henkisyyttä. Viisautta ihmisyydestä. Hyvää Joulua koko perheellesi, visitkaaresuvanto toivottaa.


Mikko Leppilampi

Kisan voittaja Marko Hietala alias Tohtori, panelistit Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola ja Christoffer Strandberg sekä Ile Uusivuori. Kuva: MTV3


Lue lisää: Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä ovat h-hetkellä toistensa vastakohtia - Näin se näkyy kulisseissa


Lue lisää: Mikko Leppilampi paljastaa elämänsä tärkeän tanssin: "Kun oltiin kuukausi neljän seinän..."


Masked Singer Suomi on MTV3-ohjelmistoa.


Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»