Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Leppilampi paljastaa elämänsä tärkeän tanssin: "Kun oltiin kuukausi neljän seinän..."

Mikko Leppilampi on sunnuntai-iltojen vakiokasvo Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa.

17.10.2020 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Mikko Leppilampi on Jussi-palkittu näyttelijä, juontaja, muusikko - viihdyttäjä isolla V:llä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Mikko Leppilampi on jokasunnuntainen ilomme, kun hän juontaa yhdessä Vappu Pimiän kanssa suosittua Tanssii Tähtien kanssa -viihdeohjelmaa. Katsojille ohjelma tarjoaa kasvutarinoita pukuloistoa, livemusiikkia - ja tietysti tanssia. Mikä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa on parasta?


- Jos lähdetään analysoimaan formaattia, niin nerokasta on se, että ollaan tanssin ja itsensä ilmaisemisen kautta maailmassa, mikä on tosi vaikeaa ja vaatii rohkeutta ihmiseltä. Kun se ihminen heittäytyy ammattilaisen ohjattavaksi, niin se jossain vaiheessa unohtaa itsensä ja hurahtaa siihen maailmaan. Tanssijalle tulee tunne, että on ihan sama, onko kamerat päällä vai ei.


- Kun liveen tullaan viikon kovan duunin jälkeen, niin kaikki tunteet on aitoja, eikä sitä voi käsikirjoittaa. Mukana on leikkiä, satumaisuutta, glamouria, musiikkia, mutta silti raakaa työtä, Leppilampi analysoi.



Tanssii Tähtien Kanssa

Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä ovat työpari, joka juontaa TTK:ta yhdessä 8:tta kautta. Kuva: MTV3


Mikko Leppilampi pyörähtelee itsekin parketilla aina lopputanssissa, mutta kisaajana häntä ei ole nähty. Onko omassa elämässäsi jäänyt joku tanssi erityisesti mieleesi ja ollut tärkein?


- Keväällä karanteeniaikana tiktokissa oli kyllä hauskaa, kun tanssin tyttäreni kanssa. Se oli siinä hetkessä ja se oli kivaa. Niistä ei mikään yksittäinen tanssi ollut erityinen, vaan se kokonaisuus, kun oltiin kuukausi neljän seinän sisällä tyttären kanssa, Leppilampi kertoo.


Tässä muutama tanssinäyte Leppilammen Instagram-tililtä, jossa hän tanssii yhdessä Lilia-tyttärensä kanssa:




Tanssii Tähtien Kanssa MTV3 su klo 19.30.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi




Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»