Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä ovat h-hetkellä toistensa vastakohtia - Näin se näkyy kulisseissa

Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi astuvat jopa yli miljoonan silmäparin eteen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

21.11.2020 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Työpari Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi juontavat Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmaa yhdessä jo kahdeksatta kautta. TV:ssä on nähty iloittelua ja naurua, mutta myös koskettavia hetkiä. Työpari tuntee toisensa varmasti läpikotaisin ammattimielessä ja nyt on aika kertoa vähän enemmän työsuhteesta.Vappu Pimiä, mitkä ovat Mikko Leppilammen parhaat puolet?

- Voin luottaa Mikkoon sataprosenttisesti. Jos meinaan tippua, niin Mikko näkee sen ja auttaa. Kun kamerat käy, mun ei tarvitse koskaan miettiä, eikä huolehtia. Luottamus on Mikon työminässä ehdottoman tärkeää, Pimiä analysoi.


Mikko Leppilampi on tunnettu siitä, että hän opettelee kaikki juonnot ulkoa ja on hyvin tarkka työssään. Tätä myös Pimiä kunnioittaa:

- Mikko on suvereeni ja kunnianhimoinen, hän tekee pedantisti asioita, eikä todellakaan mene sieltä, mistä aita on matalin. Ja Mikon huumorintaju iskee minuun, hän on viihdyttäjä silloinkin, kun kamerat eivät käy.


Lue lisää: Vappu Pimiä myöntää: “Kyllähän se hivelee, kun..." - Elänyt julkkiksena 20 vuotta


Tanssii Tähtien Kanssa

Vappu Pimiä aloitti MTV3 Chat -ohjelman juontajana v. 2001. Sen jälkeen Pimiä on tehnyt monipuolisesti töitä mm. vetänyt talk show´ta, juontanut tv-ohjelmia ja kirjoittanut keittokirjoja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Entä mitä Mikko Leppilampi sanoo, mikä kollega Pimiässä on parasta?

- Vappu on ammattilainen, se tulee ekana mieleen. Ammattimaisuus lähtee kokemuksesta ja älykkyydestä, hänellä on sosiaalista älykkyyttä ja tilannetajua sekä hänet on keitetty monessa sopassa. Hänellä on katukokemusta “street wisea” ja kokemusta äitinä ja puolisona, on elettyä elämää takana.


- Olkoon se hetki, mikä tahansa, niin Vappu osaa ottaa tilanteen haltuun ja löytää oikeat sanat. Mun ei tarvitse koskaan miettiä, tajuuko se tehdä tai sanoa jotain, vaan yllätyn usein iloisesti, että "vitsi Vappu on hyvä", Leppilampi kehuu kollegaansa.


Lue lisää: Mikko Leppilampi paljastaa elämänsä tärkeän tanssin: "Kun oltiin kuukausi neljän seinän..."


Tanssii Tähtien Kanssa

Mikko Leppilampi on Jussi-palkittu näyttelijä, muusikko ja juontaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Kollegoilla on erilainen tapa keskittyä juuri ennen h-hetkeä. Toinen vetäytyy hiljaisuuteen, toinen yltyy sosiaaliseksi.


- Halataan toisiamme ja toivotetaan hyvää lähetystä, ollaan yhdessä ja luetaan tekstiä vielä läpi. Lopussa keskityn täysin yksin, Pimiä summaa.


- Meillä on Vapun kanssa hyvin erilaiset tavat. Mä olen semmoinen, että liikun loppuun asti ja otan kontaktia, kun vielä on pari sekuntia lähetykseen, Leppilampi sanailee.


Tanssii Tähtien Kanssa livelähetys su 22.11. on peruttu koronatartunnan vuoksi.

Lue lisää: Juuri nyt: Koronavirustartunta Tanssii Tähtien Kanssa - Sunnuntain suora tv-lähetys on peruttu


Lue lisää: Huomio Tanssii Tähtien Kanssa -fanit: Perutun lähetyksen tilalla häikäisevä erikoisjakso!


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat