Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Matleena Kuusniemen yllättävä mielipide roolihahmostaan Kristasta

On kulunut kolme vuotta edellisen kauden tapahtumista. Onko Krista päässyt jaloilleen?

19.12.2018 klo 6:55

Matleena Kuusniemi

Matleena Kuusniemi sai Kultaisen Venlan Paras naisnäyttelijä -kategoriassa Koukussa-sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Sarjan idea on lähtenyt alunperin siitä kysymyksestä, oletko koskaan rakastunut väärään ihmiseen.

- Koukussa on rakkaustarina. Se on rakkautta, riippuvuutta, riippuvuutta erilaisiin asioihin. Rakkaus on elintärkeä riippuvuus, pääosaa näyttelevä Matleena Kuusniemi kertoo.


Matleena Kuusniemi

Onko Kristalla (Matleena Kuusniemi) ja Oskarilla (Tommi Eronen) mitään, jos heillä ei ole toisiaan? Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Krista rimpuili ensimmäisellä kaudella suhteessa itseensä, poikaansa ja entiseen rakastettuunsa. Miten Kristan henkilöhahmo on kehittynyt toisella kaudella?

- Ekalla kaudella Krista yritti selviytyä ja päästä irti menneisyydestään. Nyt Krista joutuu kohtaamaan asioita: käsittelemään omaa poika- ja äitisuhdettaan sekä miettimään, että ketä oikein rakastaa.

- Krista ei täysin muutu uusissa jaksoissakaan, sillä kuinka pitkälle ihminen voi persoonaansa muuttaa? Mutta kyllä se Krista kamppailee vähän syvempien, henkisten asioiden kanssa, Kuusniemi toteaa.


Matleena Kuusniemi

Krista pakeni ensimmäisen tuotantokauden lopussa Thaimaahan paremman elämän toivossa. Löytyikö sitä? Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Millainen Krista sitten on? Matleena Kuusniemen vastaus yllättää.

- On hassua puhua fiktiiviisestä henkilöstä, mutta ihailen häntä. Krista on itsenäinen, eikä pelkää mitään, tosin ehkä pikkaisen omaa poikaansa. Voisin itse ottaa hänestä monta puolta. Krista on ihanan tuomitsematon, ei ole normeja ja moraalia, hän on vapaa sellaisesta, se on puhdistavaa.


Koukussa toinen tuotantokausi alkaa Yle TV2 ke 19.12. alkaen klo 21.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»