Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maria Veitola haaveilee yhdestä special-yökyläilystä: "Vielä ei ole natsannut, mutta toivoni elää!"

Suosikkiuusinta: Maria Veitola asettaa oman persoonansa alttiiksi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Mutta onko jaksot käsikirjoitettu ja kenen luokse Veitola haluaisi mennä yökylään?

22.3.2019 klo 11:00

Yökylässä Maria Veitola

Kolme kertaa Kultainen Venla -patsaalla palkittu Yökylässä Maria Veitolan yöpyy julkkisten kodeissa - ja katsojat tykkäävät. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiMaria Veitola on vieraillut yökylässä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Veitola on pakannut yölaukkunsa ja käynyt yökyläilyllä professori Jorma Uotisen luona Helsingin Töölössä. Kansainvälisissä kodeissakin on yövytty mm. Lauri Markkasen luona Chicagossa ja Tiina Jylhän kartanossa Tallinnassa.


Katsojia varmasti kiinnostaa, miten käsikirjoitettu sarja mahtaa olla. Miten luonnollisia tilanteet ovat, Maria Veitola?

-On ne (tilanteet) luonnollisia, mutta kodit ei ole ihan luonnontilassa, on vähän skarpattu. Ihmisillä on siistimpää kuin normaalisti, sillä melkein kaikilla on käynyt siivooja tai koti on siivottu. Oon aina ihan, että onko teillä näin siistii aina ja ne on ihan, että no ei… Mutta onhan se luonnollista, että siivotaan, kun tulee vieraita ja tv-kamerat.

-Moni sanoo, että mun tuleminen sai ne ryhdistäytymään ja lopultakin laittamaan ne taulut seinälle, jotka on olleet monta vuotta sohvan takana, Veitola helähtää.


Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola professori Jorma Uotisen tyylikkäässä seurassa Helsingin Töölössä. Kuva: MTV3.


Kun vieraita tulee taloon, useimpia meistä jännittää. Miten käy, kun vieras tulee taloon tv-kameroiden kanssa ja tarkoitus on näyttää ohjelma sadoille tuhansille suomalaisille?

-Kyllä meitä molempia osapuolia jännittää aina aluksi. Eka päivä menee siinä, että testataan, voiko tuohon luottaa ja millaista tää on. On fiilistelyä.

-Se kaksi päivää on pitkä aika ja se toimii hirveän hyvin. Kukaan ei jaksa pitää mitään roolia yllä niin kauan. Ja yleensä siinä vaiheessa, kun ilmestyn aamupalapöytään tukka pystyssä, niin ne ihmiset on sillai, että ok. Että tässä voikin rentoutua.


Yökylässä Maria Veitola

Anna Puun luona puhuttiin mm. eroamisesta, lapsista ja menestyksestä. Kuva: MTV3.


Entä onko Maria Veitola yökyläkohteisiinsa yhteydessä ennen fyysistä vierailua?

-Näen vieraat ensi kertaa. Toki mukana voi olla ihmisiä, joita olen haastatellut aiemmin talk showssa, mutta ne on olleet nopeita juttuja, enkä tunne ihmisiä. Mutta en ole mukana taustatyöryhmässä, enkä ole etukäteen yhteydessä ihmisiin.


Veitola on yökyläillyt monen suomalaisen julkisuuden henkilön luona. Kenen yökylään haluaisit ehdottomasti?

-Haluaisin yökylään presidenttiparin luokse. Itse asiassa jokaisen kauden tekeminen alkaa sillä, että laitetaan presidenttiparille kirje. Ei ole vielä natsannut, mutta toivo elää!


Yökylässä Maria Veitola

Yökylässä Maria Veitola ohjelmassa toimittaja Veitola pakkaa laukut ja lähtee yökylään. Kuva: MTV3.


Entä olisiko mahdollista, että tehtäisiinkin jossain tilanteessa toisinpäin, että Maria Veitola kutsuisi vieraan omaan kotiinsa yökylään?

-Olen ehdottanut, että munkin luokse voisi tulla yökylään. Jos on jotkut tosi kuumat tyypit, jotka muuten lähtisi, mutteivät voi päästää kotiinsa, ne voisi tulla mun luokse yökylään. Se olis mahtavaa: Jenni ja Sale meille Punavuoreen kolmioon, Veitola innostuu.


Yökylässä Maria Veitola on MTV3:n ohjelmistoa.


Tämä on juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ensimmäisen kerran 22.3.2019.Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat