Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maria Veitola ällistyttää asuvalinnoillaan - Katso hervottomat Masked Singer -kuvat tästä!

Maria Veitola erottuu raikkaasti Masked Singer Suomi -tuomaripöydän takaa. Yksi silmiinpistävä syy siihen on suomalaisten muotoilijoiden suunnittelemat asut!

16.5.2020 klo 10:00

Masked Singer Suomi

Tällä viikolla on Masked Singer Suomi -finaalilähetys. Maria Veitolan finaaliasu pipoineen kaikkineen tässä jo ennakkoon, ole hyvä. Kuva: MTV3


Masked Singer Suomi on ollut yksi korona-kevään yllättäjistä. Kovasti etukäteen hehkutettu sarja on kuin onkin lunastanut lupauksensa.


Maailman villeimmäksi, oudoimmaksi, absurdeimmaksi, koukuttavimmaksi ja kuumimmaksi viihdeohjelmaksi kuvailtu Masked Singer on todellakin sitä. Lisäksi se yhdistää tv-ruudun äärelle koko perheen.Yksi ohjelman valopilkuista esiintyjien lisäksi on Maria Veitola, joka ihastuttaa ja varmasti myös kummastuttaa joka viikko asuvalinnallaan. Pisteet Veitolalle rohkeudesta! Näissä asuissa todellakin vain mielikuvitus on rajana!


Veitola on jakanut omalla Instagram-tilillään kuvia asuista, ja hän näyttää luottavan tiukasti suomalaiseen suunnitteluosaamiseen. Tästä ropsahtaa Veitolan laariin lisää pisteitä. Stylistinä on kaikissa huippunimi Minttu Vesala. Tässä muutama asu iloksesi.


Veitola kirjoittaa Instassa olevansa space nunna, asun suunnittelija Mert Otsamo.


Pinkissä asussa pisteenä iin päällä aurinkolasit, joista roikkuu kristalleja. Suunnittelijat Jim Bergström, Sophia Lindén, Meri Malminen, Tiina Nissilä.


Lilaa, lilaa, lilaa. Tästä voisi tulla mieleen vaikka moderni punahilkka, suunnittelijana Tuuli-Tytti Koivula:


Maria Veitola luottaa pinkkiin, tässä Janette Friisin suunnittelema pinkki asu:


Vahvaa uskoa turkoosiin. Lamppu otsassa mennään, suunnittelijoina Venla Elonsalo ja Sari Syväniemi.


Maria Veitolan pukuloistoa tällä haavaa saadaan ihastella enää kerran, sillä Masked Singer Suomi -kauden vika jakso nähdään lauantaina.


Masked Singer Suomi MTV3 la klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat