Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian: Maajussi-Kalle intoutuu visioimaan jo yhteistä lomamatkaa: "Olisi kiva..."

Maajussi-Kalle etsii vierelleen mieluiten tanssitaitoista naista Maajussille morsian -realityssä. Onko tässä Kallen tuleva morsio?

24.10.2023 klo 16:25

Maajussi-Kalle

Maajussi-Kalle on vuokrannut suurimman osan sukutilansa peltoalasta, mutta auttelee vielä tilan hommissa. Hän tekee katsastusmiehen töitä ja maahantuontihuoltoja puimureille. Kuva: Suomi24 Viihde


Maajussi-Kalle kaipailee morsianta isolle sukutilalleen Pöytyälle. Nyt maajussi on saanut vieraakseen kolme naista farmiviikolle. Tiedossa on tutustumista isommalla porukalla ja yksittäistreffejä.


Maajussi-Kalle harrastaa intohimoisesti vanhoja autoja ja lavatansseja. Myös yksi morsioehdokkaista, Marjo, jakaa samat intohimot. Näillä kahdella on paljon yhteistä jo ennen mahdollista vakavampaa tutustumista.


Morsioehdokas-Marjo kertoo ennen treffejä toiveistaan Kallea kohtaan:

-En pistäisi pahatteeksi, jos hän pitäisi kädestä kiinni tai voisi se tulla joku pieni muiskukin sieltä. Kyllä se läheisyys on tosi ihanaa. Jos se näkyy siinä suht pian, niin tietää, onko sitä kemiaa vai ei.


Maajussi-Kalle

Kalle ja Marjo peukuttavat vanhan Mersun kyydistä. Kuva: MTV3


Marjo pääsee Kallen kanssa varsin vauhdikkaasti treffeille, kun he kaartavat pihasta Kallen Mercedes-Benzillä. Mersu ei ole mikä tahansa auto, vaan vintage-mallinen avoauto.


Treffeillä Kallesta nähdäänkin varsin herrasmiesmäisiä elkeitä ja hän osaa toteuttaa hyvin Marjon toiveita. Pöytyäläinen maajussi avaa auton ovia, kulkee Marjon kanssa käsikädessä ja löytyypä morsmaikkuehdokkaalle kukkakimppukin.


Kalle ja Marjo pääsevät keskustelemaan myös ns. vakavia ja heidän välisensä keskustelu sujuu luontevasti kesäteatterin lavalla kuohuvan äärellä. Marjo mm. kyselee, millaista parisuhdetta Kalle etsii.

-Semmoisen, että olisi sitä omaa elämää, mutta olisi myös yhteistä aikaa ja yhteisiä harrastuksia. Kesällä olisi kiva lähteä yhdessä asuntoautolla reissuun, vaikka Itä-Suomeen tai Pohjanmaalle, Kalle intoutuu paljastamaan lomahaaveistaan.


Maajussi-Kalle

Maajussi-Kallen morsioehdokkaat Hannamaija, Marjo ja Saija. Kuva: MTV3


Marjo utelee:

-Mites sä osoitat, jos sä tykkäät jostain, tykkäätkö halailla ja olla kylkimyyryä?


Marjo yllättyykin iloisesti, kun Kalle siirtyy penkillä lähemmäksi ja pohjustaa:

-Ei kait tässä muuta kuin näyttää sen hellä otteen...


Sitten Kalle pussaa ja Marjo herahtaa suudelman jälkeen iloiseen nauruun.


Morsioehdokas-Marjo avaa tuntemuksiaan kameralle suukon jälkeen:

-Voi joo, mä olin kyllä ihan hämmästynyt ja taisin kyllä vähän punastuakin siinä, kun Kalle antoi pusun ja otti kainaloon. Se oli ihan positiivinen yllätys. Ehkä sieltä voisi jotain kemiaakin sitten löytyä, Marjo aprikoi.


Myös Kallella on positiivista sanottavaa:

-Kyllä sitä kemiaa on. Voisi olla kainalossa enemmänkin. Kyllä hänen kanssaan on mukava olla ja saa olla oma ittensä. Ei tartte olla varautunut mitenkään, tykkään kyllä, Kalle hehkuttaa.


Lue myös: Maajussille morsian: Kipeästä erosta toipunut maajussi-Kalle avoimena: "Huomasi, ettei…"


Lue myös: Matkailuauto, sotkuinen sänky... Maajussi-Kalle hämmentää nukkumisjärjestelyillä: "Ei taida olla..."


Lue myös: Maajussi-Tarja toisen miehen kanssa - "Mysteerisulho" mustasukkaisuuden pauloissa: "Mitähän...?"


Maajussille morsian ma klo 20.00 MTV3

Maajussille morsian: Kaikki tarinat ma MTV Katsomo ja pe MTV3

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»