Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Ann paljastaa perimmäisen syyn, miksi haluaa suomalaisen miehen: "Mun kohdalla se on..."

Islannissa asuva Ann etsii kumppania Maaajussille morsian maailmalla -realityssä.

22.4.2023 klo 9:00

Maajussille morsian maailmalla

Pitkään sinkkuna ollut Ann etsii vierelleen huumorintajuista ja fiksua miestä, jonka kanssa keskustella elämän pienistä ja suurista asioista ja nauttia ihan tavallisesta arjesta. Kuva: MTV3


Ann on 63-vuotias elämäniloinen maajussitar Selfossista, Islannista. Suomenruotsalainen Ann kasvattaa ja kouluttaa maatilallaan islanninhevosia. Huumorintajuinen nainen on kotoisin Helsingistä, mutta asunut jo kolmisenkymmentä vuotta Islannissa.


Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa kupletin juoni menee niin, että ulkomailla elävä maajussi etsii suomalaista kumppania. Kumppaniehdokkaat lähestyvät maajussia ensin kirjeen välityksellä. Vaikka Ann on positiivinen, hän epäili ohjelmassa, saisiko kirjeitä ollenkaan.

-Tuli sellainen fiilis, että tuleeko niitä kirjeitä ollenkaan. Ei kait sitten mua olisi pyydetty ollenkaan Suomeen, jos ei olisi tullut, Ann paljastaa tuntemuksistaan.


Maajussille morsian maailmalla

Ann kasvattaa ja kouluttaa islanninhevosia maatilallaan Islannissa. Kuva: MTV3


Ann osallistui ohjelmaan, koska haluaisi nimenomaan suomalaisen kumppanin. Islannissa asuva suomenruotsalainen Ann on selvästi pohtinut asiaa ja paljastaa syyn kansallisuuden tärkeydelle:

-Mun kohdalla se on se, että tuntuisi kotoisalta, että mulla olisi suomalainen mies. Vaikka olen asunut yli puolet elämästä ulkomailla, mutta tämä ei ole kuitenkaan Suomi. Se ei ole sama asia. Jos ihminen on asunut jossain muualla, se ehkä ymmärtää.


-Suomalaisen miehen kanssa pystyisin keskustelemaan samanlaisista asioista, kuten miten meidät on kasvatettu tai mitä nuoruus ja lapsuus on ollut. Sitä mä etsin, vaikkei mulla ole ollut koti-ikävää, Ann avaa.


Lue myös: Ohhoh! Maajussi-Ann ja sulhoehdokas luonnonvoimien armoilla: "Täytyy saada vähän romantiikkaa..."


Lue myös: Vappu Pimiä jakoi hyytäviä kuvia Maajussille morsian -kuvauksista - Yksi yksityiskohta hämmästytti!


Lue myös: Oho! Maajussi-Roy laukoo suorat sanat tuleville maajusseille: "Minusta on väärä asenne, jos joku..."


Maajussille morsian maailmalla MTV3 to klo 21 ja MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Juttuun lisätty uusia linkityksiä 19.6.2023

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»