Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Laulu rakkaudelle: 30 julkkikselle super-yllätys: Samuli Edelmann, Reino Nordin, Paula Koivuniemi...

Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi tv-sarja rantautuu Suomeen. Katso tästä kaikki julkkisosallistujat.

25.12.2020 klo 10:00

Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi

Samuli Edelmann saa elämänsä lauluyllätyksen Venla-tyttäreltään uutuussarjan ensimmäisessä jaksossa. Kuva: MTV3


Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi on Marja Hintikan juontama isojen tunteiden estradishow, jossa julkisuudesta tunnetut vieraat pyritään yllättämään totaalisesti. Julkkis istutetaan tuoliin ja ainoa asia, mitä hän tietää on, että kohta tapahtuu jotain. Ja sitten tapahtuukin, ja julkkis saa läheiseltään ainutlaatuisen musiikkiesityksen. Musiikkiyllätykset on valmisteltu huolella, salassa ja ennen kaikkea rakkaudella.


Esitettävä kappale voi liittyä yllätettävän ja yllättäjän yhteiseen kokemukseen, se voi olla kunnianosoitus tuolissa istuvalle tai vaikkapa kiitos, joka on joskus jäänyt sanomatta.


Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi

Miitta Sorvali ei meinaa pysyä penkissä musiikkiyllätyksensä aikana. Kuva: MTV3


Marja Hintikka avaa tunnelmiaan MTV:n tiedotteessa:

-Olen tehnyt aika paljon musiikkiviihdettä, ja tämä ohjelma menee kyllä tunteiden tasolla heittämällä kärkeen! Oli ihanaa seurata vieressä, kun ihmiset, jotka ovat tarjoilleet meille elämyksiä elämän eri osa-alueilla – urheilussa, musiikissa, tv-viihteessä – pääsevät itse kokemaan jotain ennennäkemätöntä ja järisyttävää.


Hintikan mukaan ohjelman teko tarjosi hetkiä, joissa sai huutonauraa ja huutoitkeä: ohjelman tunneskaala on valtava.


Pystytäänkö monenlaista kokenut Jorma Uotinen yllättämään uutuusohjelmassa? Kuva: MTV3


Ohjelmaan on saatu mukaan aikamoinen tähtikaarti ja yllätettävänä on yli kolmekymmentä suomalaisjulkkista. Mukana on näyttelijöitä, urheilijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia, viihdetaiteilijoita ja eläviä legendoja.


Tässä ovat ohjelman kaikki vieraat. Oman, juuri hänelle räätälöidyn musiikkiesityksen ja yllätyksen saavat Martti Suosalo, Tuure Boelius, Jorma Uotinen, Aake Kalliala, Samuli Edelmann, Reino Nordin, Miitta Sorvali, Janne Ahonen, Manuela Bosco, Tuure Kilpeläinen, Sipe Santapukki, Minka Kuustonen, Kiti Kokkonen, Vesa-Matti Loiri, Ilkka Alanko, Mikko Leppilampi, Marko Keränen, Samuli Putro, Paula Koivuniemi, Satu Silvo, Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö, Koop Arponen, Pekka Pouta, Saimi Hoyer, Jonna Tervomaa, Jari Sarasvuo, Michael Monroe, Amin Asikainen, Pirkko Mannola, Mikael Gabriel, Leri Leskinen, Anna Tulusto, Raili Hulkkonen ja Janna.Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi

Marja Hintikka juontaa ranskalaiseen La Chanson Secrète -formaattiin perustuvan viihdeohjelman. Kuva: MTV3


Ensimmäisessä jaksossa yllätettävien penkissä nähdään Martti Suosalo, Tuure Boelius, Jorma Uotinen, Aake Kalliala, Samuli Edelmann, Reino Nordin sekä Miitta Sorvali.


Ohjelman musiikin on tuottanut Leri Leskinen. Laulu rakkaudelle perustuu ranskalaiseen formaattiin.


Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi alkaa MTV3:lla pe 25.12. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»