Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

Johanna Harlin ja Renny Harlin edustavat Cannesin elokuvajuhlilla.

20.5.2022 klo 14:40

Renny Harlin

Renny Harlin on tunnettu elokuvaohjaaja, jonka käsialaa ovat esim. Cliffhanger, Painajainen Elm Streetillä 4 ja Die Hard 2 - vain kuolleen ruumiini yli. Johanna Harlin on mm. fitness-urheilija. Kuva: MTV3


Cannesin elokuvajuhlat ovat käynnissä hulppealla Ranskan Rivieralla. Elokuvajuhlat vetävät maailman suurimmat tähdet, näyttelijät, elokuvantekijät ja julkkikset juhlimaan ja juhlistamaan. Se on "se" paikka näkyä.Ohjaaja Renny Harlin ja Johanna Harlin ovat lähteneet Cannesiin tähtihumun keskelle. He saapuivat Rivieralle Kreikasta, jossa Renny Harlin ohjasi The Bricklayer -leffaa.


Johanna Harlinilla on raskaana, ja lapsen laskettu aika on heinäkuussa. Odottava äiti hehkuukin raskausonnea ja edustaa upeana Välimeren auringon alla. Johanna Harlin on julkaissut Ranskan Rivieralta kuvia Instagram-tilillään.


Vatsakumpu näkyy kauniisti beigessä mekossa. Hieman kissamaiset aurinkolasit täydentävät tyylin:Sähäkän värinen sähkönsininen leninki antavalla kaula-aukolla pukee odottavaa Johannaa. Vieressä puoliso Renny Harlin tyylikkäässä, kapealinjaisessa puvussa ja oransseissa kengissä:Someseuraajat ylistävät Johannaa mm. näin:

-Maailman kaunein mama, yksi kehuu.

-Sä kyllä hehkut, toinen komppaa.

-Kaunis, kolmas toteaa ytimekkäästi.


Renny Harlin

Renny ja Johanna Harlin tähdittävät heistä kertovaa The Harlins tosi-tv-sarjaa. Kuva: MTV3


Tällä hetkellä pariskunta on tapetilla Suomessa, sillä heistä kertova realitysarja The Harlins pyörii mtv.fissä. The Harlins-sarjassa on päästy mm. näkemään, kun pariskunta ottaa rakkaustatuoinnit ja Johanna Harlinin koskettava reaktio, kun hän saa tietää odottavansa lasta.


Lue myös: Renny Harlin ja Johanna-vaimo ottivat rakkaustatuoinnit - Renny pelkäsi pahinta: "Silloin mä..."


Lue myös: "Rehellisen arkiset" Renny Harlin ja Johanna-rakas tv-kameroiden edessä: "Annamme kaiken itsestämme"


The Harlins maksuttomassa mtv-palvelussa.


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat