Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Renny Harlin ja Johanna-vaimo ottivat rakkaustatuoinnit - Renny pelkäsi pahinta: "Silloin mä..."

Renny ja Johanna Harlin ottivat samanlaiset tatuoinnit sinetiksi liitostaan.

7.5.2022 klo 10:00

Renny Harlin

The Harlins -sarjassa seurataan Renny ja Johanna Harlinin vuotta. Pariskunta jakaa elämänsä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Kuva: MTV


Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan elämästä kertova The Harlins -sarja päästää katsojat seuraamaan pariskunnan elämää Suomessa ja maailmalla.Pariskunta avioitui maistraatissa viime kesänä, mutta häitään he juhlivat vasta syksyllä. Johanna Harlin paljasti The Harlins -sarjassa, että he eivät vaihtaneet sormuksia vielä maistraattihäiden jälkeen.


-Me ajateltiin, että annetaanko me jotkut lahjat toisillemme, sormuksia me ei haluta vielä vaihtaa. Joku sellainen symboli. Me tultiin sellaiseen lopputulokseen, vaikkei kumpikaan oikein tykätä tatuoinneista, niin sitten kolahti. Me otetaan todellakin nyt tatuoinnit ja ne on samanlaiset. Ja halutaan, mä halusin, että se on Rennyn käsialaa ja tulee keskelle selkää.


Renny Harlin

Renny ja Johanna Harlin menivät siviilissä naimisiin ennen isoja hääjuhlia tuonnempana. Kuva: MTV


Asia ei kuitenkaan ollut niin yksinkertainen, sillä Renny Harlinilla on omat pelkonsa tatuoinnin onnistumisesta - tai pitäisikö sanoa epäonnistumisesta:

-Mulla ei ole mitään muuta fokusta kuin että se varmasti tulee suoraan. Mun ainut kauhukuva on se, että jommankumman iholla on ikuisesti tämä juttu ja sitten se on vähän vinossa. Silloin mä teen koko selän ihonsiirron, Harlin selvittää kädet heiluen morsiamelleen.


H-hetki on kuitenkin käsillä ja Johanna Harlin ja Renny Harlin ovat tatuoijan armoilla.Renny Harlin

Renny Harlin tatuoijan käsittelyssä. Kuva: MTV


Tatuoinnit otettuaan pariskunta antaa toisilleen yläfemmat ja esittelee ne kameralle. Pariskunta tatuoi kummankin yläselkään latinankieliset sanat. Suomeksi lause kuuluu: Ikuisesti ja yksi päivä.


Johanna ja Renny Harlin suunnittelivat jo seuraavaakin tatuointia, sillä yhteisten lasten nimet tulisivat tatuointien alle. Tämä tuleekin pian ajankohtaiseksi, sillä Johanna odottaa vauvaa. Tyttären laskettu aika on heinäkuussa.


Lue myös: "Rehellisen arkiset" Renny Harlin ja Johanna-rakas tv-kameroiden edessä: "Annamme kaiken itsestämme"


The Harlins maksuttomassa mtv-palvelussa.


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat