Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

"Rehellisen arkiset" Renny Harlin ja Johanna-rakas tv-kameroiden edessä: "Annamme kaiken itsestämme"

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan elämästä kertova The Harlins -sarja päästää katsojat seuraamaan pariskunnan elämää Suomessa ja maailmalla.

3.4.2022 klo 10:00

Renny Harlin

Sarjassa Harlinit ovat myös rehellisen arkisia. Tässä hääsuunnittelua etäyhteyksin. Kuva: MTV3


The Harlins -sarjassa seurataan Renny ja Johanna Harlinin vuotta. Pariskunta jakaa elämänsä niin työssä kuin vapaa-ajalla. He päästävät kamerat omaan arkeensa ja juhlaansa: perhetapahtumiin, treffeilleen ja kansainvälisten elokuvien kulisseihin.Vastarakastuneiden vuosi huipentuu hääjuhlaan Ranskan Rivieralla, muuttoon uuteen maahan sekä yllättävien vauvauutisten myötä tapahtuviin elämänmuutoksiin.


Renny Harlin

Rankkojen yökuvausten jälkeen pari nauttii intiimistä spa-hetkestä luksuskylpylässä. Kuva: MTV


Renny Harlin kuvaa taustoja näin:

-Sarja kertoo ennen kaikkea rakkaudesta avioparin välillä, jolla ei ole edes pysyvää kotia. Matkustamme ympäri maailmaa, ja koti on aina siellä missä me olemme yhdessä. Toivomme, että ohjelma välittää ihmisille positiivisen esimerkin rakkauden voimasta.


-Meidän molempien elämä on muuttunut täydellisesti tämän puolentoista vuoden aikana, jonka olemme olleet yhdessä. Elämämme on satumaista ja ihanaa, ja tämä kaikki johtuu rakkaudesta. Uskomme, että rakkaus on se voima, joka pyörittää tätä maailmaa. Kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, kaikki on mahdollista, Renny Harlin kertoo MTV:n tiedotteessa.


Renny Harlin

Johanna debytoi näyttelijänä ja pääsee seuraamaan aitiopaikalta rakkaansa työskentelyä ohjaajana. Kuva: MTV


Pariskunnalle on tärkeää päästä näyttämään aitoa elämäänsä. Yllätyksenä kummallekin tuli se, kuinka luonnolliselta kuvaaminen tuntui. Kameraryhmästä tuli osa Harlinien perhettä ja heidän itse käyttämistä kameroista osa elämää.

-Alussa olimme tarkkoja siitä, että tukka oli hyvin ja meikkiä naamassa, mutta hyvin nopeasti olimme jo rennoissa kotikamoissa, emmekä edes huomanneet, että kamera käy. Kuvasimme elämäämme rohkeasti ja täysin rehellisesti ja annamme sarjaan kaiken itsestämme, Johanna Harlin kertoo.


Renny Harlin

Johanna ja Renny saapuvat Suomeen. Kuva: MTV


Renny Harlin lupaa tarjota viihdettä iltapäivälehtien otsikoiden takaa.

-Lehdet ovat kirjoittaneet minusta yli 30 vuotta, mutta todellinen minäni tulee ensimmäistä kertaa esiin tässä ohjelmassa. Ihmiset voivat sen arvioida ja arvostella nähdessään itse sen totuuden, joka ei lehtiartikkeleista koskaan välity, Renny Harlin toteaa.


The Harlins alkaa maksuttomassa mtv-palvelussa 27.4. Koko viikon jaksot ovat katsottavissa kerralla mtv-palvelussa.


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat