Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Lähtisitkö sinä kilpailemaan työpaikasta reality-ohjelmaan? Diili tulee taas, pomona Jaajo Linnonmaa

Diili-ohjelmassa kilpaillaan työpaikasta Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin operatiivisena johtajana.

6.3.2023 klo 8:00

Atte Salminen

Jaajo Linnonmaa ui suomalaisten sydämiin radiojuontajana. Linnonmaa on monen bisneksen mies sekä Diili-ohjelman pomo. Kuva: NelonenUudella Diili-kaudella mukana on joukko piinkovia bisneksentekijöitä ja kunnianhimoisia osaajia. He kilpailevat paikasta start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin operatiivisena johtajana.


Nelosen mukaan tällä kaudella tehtävät ovat aiempaa isompia ja näyttävämpiä. Uudella kaudella tullaan näkemään yksi Suomen Diili-historian suurimpia tuottoja sekä vastapainoksi myös kaikkien aikojen huonoin tulos. Kausi on myös aiempaa pidempi ja kilpailijoiden osaaminen ja voitontahto on kovalla tasolla. Diili on siis suurempi kuin koskaan.


Atte Salminen

Noora Fagerström, Jaajo Linnonmaa ja Toni Lähde. Kuva: NelonenUudet Diili-kilpailijat ovat: rakennusmestari Emmi Suuronen, hotellinjohtaja Aki Keskitalo, juristi Aleksi Haukijärvi, markkinointitiimin vetäjä Anna Knihti, projektipäällikkö Anni Tele, yrittäjä Atte Salminen, sijoitusneuvoja Emma Riihiniemi, myynnin esimies Janne Virtanen, aluemyyntipäällikkö Jari Tiippana, tapahtuma-alan yrittäjä Mikko Almgren, myyntineuvottelija Nico From, yrittäjä Tiina Räisänen, operatiivinen johtaja Piia Koriseva, aluepäällikkö Vili Värtinen, mainostoimistoyrittäjä Vijami Harjuniemi sekä sales executive Wenla Väärälä.Jaajo Linnonmaan rinnalla Diilin johtoryhmässä istuvat tälläkin kaudella brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde sekä yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström.


Lue myös: Tiesitkö? Jaajo Linnonmaa ei aina ole ollut Jaajo - Tämä hauska anekdootti Jaajo-nimen takana


Lue myös: Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."


Diili Nelonen ja Ruutu ma 6.3. klo 21 alkaen

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat