Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö? Jaajo Linnonmaa ei aina ole ollut Jaajo - Tämä hauska anekdootti Jaajo-nimen takana

Jaajo Linnonmaa on yrittäjä, radiojuontaja ja tuttu mies mm. Diilistä.

25.5.2022 klo 7:00

Haluatko miljönääriksi?

Jaajo Linnonmaa ui suomalaisten sydämiin radiojuontajana ja nykyisin hän on myös bisnesmies sekä Diili-ohjelman pomo. Kuva: Nelonen


Jaajo Linnonmaan tilanneäly ja verbalistiikka ovat saaneet tv-katsojat ja radion kuuntelijat viihtymään vastaanottimiensa ääressä vuodesta toiseen.


Mies muistetaan Haluatko miljönääriksi? -ohjelmasta "Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa" -tervehdyksestään ja hulvattomasta heittäytymisestään radiojuontajana - tai pitäisikö sanoa radiopersoonana.


Haluatko miljönääriksi?

Linnonmaan rinnalla Diili-johtoryhmässä ovat istuneet mm. yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström sekä brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde. Kuva: Nelonen


Diili tv-sarjassa Linnonmaa antaa terävää analyysiä kisaajista, eikä tiukastakaan palautteesta ole puutetta. Toki mies antaa myös kehuja, kun niiden aika on.


Ja niin, se anekdootti. Linnonmaa ei lapsena osannut lausua ärrää, joten hän keksi sanoa oman nimensä "Jari" muodossa "Jaajo". Myöhemmin Linnonmaa otti Jaajon taiteilijanimekseen.


Diili Nelonen ja Ruutu

Katso tv-ohjelmatiedot Telsu.fi


Artikkeliin lisätty 12.1.2024 uuden kauden ohjelma-aika.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»