Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö? Jaajo Linnonmaa ei aina ole ollut Jaajo - Tämä hauska anekdootti Jaajo-nimen takana

Jaajo Linnonmaa on yrittäjä, radiojuontaja ja tuttu mies mm. Diili ja Haluatko miljönääriksi? -ohjelmista.

25.5.2022 klo 7:00

Haluatko miljönääriksi?

Jaajo Linnonmaa ui suomalaisten sydämiin radiojuontajana ja nykyisin hän on myös monen bisneksen mies sekä Diili-ohjelman pomo. Kuva: Nelonen


Jaajo Linnonmaan tilanneäly ja verbalistiikka ovat saaneet tv-katsojat ja radion kuuntelijat viihtymään vastaanottimiensa ääressä vuodesta toiseen.Mies muistetaan lauantai-iltojen Haluatko miljönääriksi? -ohjelmasta "Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa" -tervehdyksestään ja hulvattomasta heittäytymisestään radiojuontajana - tai pitäisikö sanoa radiopersoonana.


Haluatko miljönääriksi?

Linnonmaan rinnalla Diili-johtoryhmässä istuvat yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström sekä brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde. Kuva: Nelonen


Tämän kauden Diili tv-sarja lähenee loppuaan ja jäljellä on semifinaali. Ohjelmassa Linnonmaa antaa terävää analyysiä kisaajista, eikä tiukastakaan palautteesta ole puutetta. Toki mies antaa myös kehuja, kun niiden aika on.


Ja niin, se anekdootti. Linnonmaa ei lapsena osannut lausua ärrää, joten hän keksi sanoa oman nimensä "Jari" muodossa "Jaajo". Myöhemmin Linnonmaa otti Jaajon taiteilijanimekseen.


Diili torstaisin Nelosella klo 20.

Katso kaikki tv-ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat