Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kuka oli kirjekuningas? Tässä 3 valittua Maajussille morsian maajussia ja 1 maajussitar!

Rakastettu Maajussille morsian nähdään tänä syksynä suurempana kuin koskaan.

23.8.2021 klo 9:38

Maajussille morsian

Suositussa Maajussille morsian -ohjelmassa Stiina, Matti, Kalle ja Patrik etsivät tosirakkautta. Vappu Pimiä juontaa. Kuva: MTV3


Rakastetun Maajussille morsian -ohjelman 14. tuotantokaudella lähdetään seuraamaan kolmen maajussin ja yhden maajussittaren rakkauden etsintää. Stiina, Matti, Kalle ja Patrik laittavat paljon peliin etsiessään sitä oikeaa rinnalleen.Sarjassa seurataan maajusseja, jotka haaveilevat rakkaudesta ja toivovat löytävänsä tosirakkauden heitä kirjeitse lähestyneiden sinkkujen joukosta. Tällä kaudella nähdään 12 jakson lisäksi kaksi Mitä heille kuuluu nyt? -lisäjaksoa, joissa tavataan Maajussille morsian -kausien hahmoja ja kuullaan heidän elämästään.


Tässä kauden 3 maajussia ja 1 maajussitar:

Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Stiina, 23, Pajulahti (Kuopio)

Stiina on pirteä ja määrätietoinen nuori yrittäjä, joka pyörittää hevostilaa Kuopion suunnalla. Stiinalla on suuret suunnitelmat tilan kehittämiseen ja lähiaikoina tilalle onkin tulossa myös emolehmiä. Päättäväinen ja työtä pelkäämätön Stiina osti tilan aikanaan isoäidiltään ja laittoi käytännössä tyhjästä pystyyn kaiken toiminnan, jolla nykyään itsensä elättää.


Maaseudulla viihtyvän Stiinan päivät kuluvat aamusta iltaan eläinten parissa ja eläimet ovatkin hänelle kaikkea koossa pitävä voima. Vapaa-ajallaan Stiina toki tapaa myös ystäviään.


Stiina etsii rinnalleen välittävää, huolehtivaa ja toimeliasta kumppania, joka jakaisi tilan arjen ja jonka kanssa aina liikkeessä oleva Stiina malttaisi välillä pysähtyä ihan vain olemaan yhdessä. Stiina haaveilee myös perheen perustamisesta, joskus sitten tulevaisuudessa.


Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Matti, 50, Lemi

Lemillä tilaansa asustava Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. Perunaa lähtee Matin tilalta myyntiin kauppoihin, mutta lisäksi hän myy itse perunoita päivittäin Lappeenrannan torilla.


Vapaa-ajallaan Matti harrastaa metsästystä. Luonnossa liikkuminen tuo hyvää vastapainoa kiireisen viljelijän arkeen. Matti harrastaa myös lavatansseja. Hän pitää joka vuosi huolen, että kesälomaa saa pidettyä sen verran, että ehtii Seinäjoen Tangomarkkinoille.


Matti toivoo löytävänsä kumppanin, joka toisi tupaan lämpöä ja elämään tarkoitusta työn vastapainoksi. Matin haaveena olisi myös vielä ”vanhoilla päivillä” saada perheenlisäystä.


Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Kalle, 28, Sastamala

Leppoisa Kalle Sastamalasta pyörittää neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa. Tilalla on kasvinviljelyä ja metsää. Tila on sen verran pieni, että Kalle toimii päivätyönään diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä. Kalle asuu isänsä vanhassa kauniissa kotitalossa, jota remontoi huolellisesti vapaa-ajallaan.


Kalle harrastaa monenlaista urheilua, muun muassa jääkiekkoa, tennistä, padelia ja lenkkeilyä. Kalle rakastaa myös vaeltamista ja tekeekin säännöllisesti reissuja Pohjois-Suomen kauniisiin vaellusmaisemiin.


Rinnalleen Kalle toivoo löytävänsä luotettavan kumppanin, jonka kanssa voisi jakaa niin arjen kuin vapaa-ajan sekä myös tulevaisuudessa perustaa perheen. Ja yllätys, yllätys: Maajussi-Kalle keräsi potin Maajussille morsian -ohjelman uuden kauden kirjekuninkaana!


Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Patrik, 20, Pennala (Orimattila)

Pennalasta kotoisin oleva Patrik on nuori ja hymysuinen viljatilallinen, jonka päivät koostuvat viljan viljelystä ja koneurakoinnista. Isä on mukana tilanhoidossa, mutta sukupolvenvaihdosta jo suunnitellaan. Patrik asuu isovanhempiensa vanhassa talossa ja remontoi sitä muun ohella mieleisekseen.


Patrik harrastaa metsästystä ja ampumaurheilua. Ampumaharrastuksen Patrik on saanut verenperintönä, sillä hänen äitinsä on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Kavereita ja sukulaisia pyörii Pennalassa ympärillä runsain mitoin, joten aika ei käy Patrikilla pitkäksi. Kesäisin Patrik viettää aikaansa myös veneilyn parissa.


Nuori Patrik toivoo löytävänsä ihmisen, jonka kanssa voisi yhdessä ottaa ensimmäisiä askeleita rakkauden ja seurustelun saralla ja joka jakaisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.


Lue myös: Oho! Maajussi-Roy ilman paitaa timmissä kunnossa! Paljastaa yhden ärsyttävän “vaivan” vanhenemisessa


Lue myös: Vappu Pimiä paljastaa Maajussille morsian salat - Jyrkkä ei roisille menolle ja kertakäyttöisyydelle


Lue myös: Shokkiero! Maajussi-Miia ja Kimmo eri teille - Miia paljastaa eron syyt


Maajussille morsian alkaa ma 23.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Loput jaksot ma 30.8. alkaen klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat