Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kovan Selviytyjät-piinan läpikäynyt Paul Elias voitonjuhlissa: "Rommin kun oli huitassut, niin..."

Hylättyjen saarelle passitettu ja kivikkoisen tien kulkenut Paul Elias jäi Selviytyjät Suomi -kisassa monen pettymykseksi toiseksi.

7.12.2021 klo 9:10

Paul Elias Uotila

Paul Elias Uotila on muusikko, joka on tehnyt biisejä myös muille artisteille, kuten Jesse Kaikurannalle. Hän on myös Paparazzin malli. Kuva: Nelonen


Muusikko ja malli Paul Elias Uotila sijoittui Selviytyjät Suomi Karibia -kauden hopeasijalle. Paul kävi todella kivikkoisen tien kisassa, sillä hänet äänestettiin jo neljännessä jaksossa ulos kisasta. Hän sai uuden mahdollisuuden Hylättyjen saarella.


Paul palasi kuin palasikin Hylättyjen saarelta takaisin varsinaiseen peliin ja hänellä oli taskut täynnä kultakolikoita. Kolikoiden sekä useiden koskemattomuuskisavoittojen turvin hän pelasti itseään heimoneuvostoissa.


Tuomaristo ei finaalissakaan tukenut Paulia. Se ei äänestänyt kisoissa ylivoimaisesti parhaiten pärjännyttä Paulia voittajaksi. Voitto meni ex-missi ja juontaja Shirly Karviselle.


Lue myös: Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."


Paul Elias Uotila

Viimeisen päivän kisaajat: Paul Elias, Shirly Karvinen ja Eveliina Eve Tistelgren. Kuva: Lars Johnson/Nelonen


Paul Elias kertoo tunnelmistaan voiton jälkeen Ruutu.fin videolla:

-Eihän kukaan tiennyt, mitä tuolla tulee tapahtumaan tänään. Olin ylpeä, että sain kerrottua sen tarinan, jonka halusin kertoa. Mulle jäi fiiis, että olen antanut kaikkeni heimoneuvostoon. Jos se ei riitä, se ei riitä. Tänään se ei riittänyt ja voitto meni Shirlylle, mutta täysin ansaitusti. Meikä jäi nuolemaan näppejä, mutta erittäin mahtavan kokemuksen rikkaampana! Paul kertoilee.Paul Elias Uotila

Paul Elias ja Shirly Karvinen vastasivat tuomariston kysymyksiin viimeisessä Selviytyjät-vaiheessa. Kuva: Lars Johnson/Nelonen


Paul myöntää 36 viidakkopäivän puristaneen mehut.

-Rankkuusasteikolla tämä reissu on ollut varmaan 65/10. Rankka mutta palkitseva! Olen oppinut paljon itsestäni, saanut henkistä staminaa lisää ja tehnyt ihania ystäviä. Varmaan laboratoriotasolla peli ei eroa ollenkaan oikeasta elämästä. Tunteet, mitä siellä koetaan, on aitoja. Se on itsestä kiinni, pystyykö laittamaan asiat perspektiiviin ja muistamaan, että tää on vaan kisaa ja kupla, missä me ollaan. Se, että tunteet on oikeita, mutta konteksti ei ole, tekee tästä haastavaa.


Paul tunnustaa, että muiden pelaajien kohtaaminen finaalin heimoneuvoston jälkeen jännitti.

-Aluksi ei ollut helppoa kohdata kaikki. Olin just jäänyt kakkoseksi skabassa, ja oisin mielellään voittanut, mutta kyllä tässä aika nopeasti tajuaa, että kaikki on kaikkien puolella ja tsempataan toisiamme.


Paul Elias Uotila

Selviytyjät-voittaja on selvinnyt ja Paul Elias jäi kakkoseksi, mikä näkyy kuvassa myös miehen ilmeestä. Kuva: Lars Johnson/Nelonen


Finalisteja odotti rankan viidakkoseikkailun jälkeen kunnon voitonjuhlat.

-Täällä oli vastaanottokomitea valmiina ja niillä oli meille rommia sekoitettuna ginger aleen – ai että, mä tykkään ginger alesta ja rommista. Vatsanpohjalla kun ei ollut yhtään mitään, niin sen rommin kun oli huitassut, niin oli sen verran juhlava olo, että otin pienen uinnin uima-altaassa. Täytyy sanoa, että fiilis oli kohillaan, että kakkonen on ykkönen. Ei tässä voi muuta tehdä kuin juhlii.


Lue myös: Miesmalli, muusikko Paul Uotila lyö tiskiin Selviytyjät-saaren kirot: "Mulla oli vaikea välillä..."


Lue myös: Selviytyjät-tiputettu Sanna Pikkarainen avoimena tulenpalavasta tilasta: "Evellä ja Shirlyllä..."


Selviytyjät on Nelosen ohjelmistoa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»