Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Selviytyjät-tiputettu Sanna Pikkarainen avoimena tulenpalavasta tilasta: "Evellä ja Shirlyllä..."

Sanna Pikkarainen tippui 12. kilpailijana Selviytyjät Suomi -kisasta. Semifinalistit ovat Shirly Karvinen, Heikki Sorsa, Paul Elias Uotila ja Eveliina Tistelgren.

22.11.2021 klo 10:00

Selviytyjät Suomi

Sanna Pikkarainen tunnetaan Sohvaperunat-sarjasta, jossa hän on ollut kommentoimassa tv-ohjelmia kotisohvalta käsin. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Selviytyjät Suomi -kisa on edennyt semifinaaliin asti. Juuri ennen loppukahinoita nähtiin yksiselitteinen heimoneuvosto. Sanna Pikkarainen sai kaikkien Selviytyjät-kisaajien äänet.Sanna kertoo Pudonneen tilityksessä ruutu.fissä aavistaneensa olevansa tulilinjalla.

-Tänään kaikki meni sen ehdoilla, mitä immuniteettiskabassa tapahtui. Kaikki odotti vähän, että mikä tulos sieltä tulee. Yllättäen Paul voitti, ja jossain vaiheessa tiesin, että Heikki tai minä on lähtijöiden listalla. Siinä varmasti jotkut supisi kaiken maailman supinoita. Mä oletan, että ne ajatteli, että äänestetään mua. Siinä oli yhteistä konsensusta tälle minun nimeämiselle ja lähtemiselle, Sanna tilittää ruutu.fissä.


Selviytyjät Suomi

Sanna ahkeroi leirissä ja osallistui mm. ruoan laittoon. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Sanna avaa pudotusta edeltäneitä käänteitä näin:

-Olen aika huojentunut ja onnellinen. Siinä kävi se konflikti, että menin sanomaan Heikille, että sä olet lähdössä ja meidän pitää keksiä joku suunnitelma. Evellä ja Shirlyllä meni luotto muhun. Kuulin, että ne on puhunut musta epäedullisia asioita, mun äänestämistä, ja kun tein oman suunnitelman, ja reagoin siihen, he kokivat, että olen pettänyt heidän luottamuksen. Tää on tällaista frendiäänestämistä, mitä siellä nyt tapahtuu.


Selviytyjät Suomi

Sanna antoi tunteidensa näkyä Selviytyjät-saarella. Tässä ollaan heimoneuvostossa yhdessä Shirlyn, Paulin, Eveliinan ja Heikin kanssa. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Pudonneiden huvilalla Sanna avaa pelin rankkuutta. Hän kertoo, että saarella oma identiteetti hämärtyy. Kilpailijat ovat vähällä ravinnolla, vähällä unella, kovan stressin alla – sen takia se on henkisesti niin rankkaan.

-Siellä ei oikein pääse mitään asiaa pakoon ja on tosi vaikea erottaa normaali oma itsensä siitä peli-avatarista, millä sä siellä larppaat. Nämä sekoittuu ja kaikki sekoittuu. Siellä tekee outoja asioita ja ajattelee outoja asioita – kaikki meistä!

Selviytyjät Suomi

Sanna Pikkarainen, 38, on media-alan yrittäjä, joka tekee tuotantopuolen töitä. Kuva: Nelonen


Nyt, kun peli on edennyt semifinaalivaiheeseen Sanna ennustaa vielä kaiken olevan mahdollista.

-Kaikki leirissä alkaa olemaan nälkäisiä ja koti-ikäväisiä ja stressaantuneita ja vaikka mitä. Siinä pelissä saattaa käydä vielä ihan mitä tahansa. Musta kaikilla on aika yhtäläiset mahdollisuudet edetä tai yhtäläiset mahdollisuudet tippua. Se on ihan herran haltuun, mitä siellä seuraavaksi tapahtuu, Sanna ennustaa.


Semifinalistit ovat juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, muusikko ja malli Paul Elias Uotila ja fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren.


Lue myös: Shirly Karvinen saa kirjeen salarakkaalta, purskahtaa itkuun: "Halataan sut puhki, kun se hetki..."


Lue myös: Selviytyjät-tippuja Eija Kantola rehellisenä ankeista oloista: "Hiekalla peset kainaloita..."


Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat