Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Konsta Hietanen tuo rakkaansa tv:seen - Millainen on parisuhde 5 lapsen perheessä?

Tuttu Juttu Show -viihdeohjelmassa parisuhdettaan testaavat mm. Konsta ja Aami Hietanen, Eva Wahlström ja Niklas Räsänen sekä Kristiina ja Mikko Kekäläinen.

20.7.2021 klo 10:00

Konsta Hietanen

Konsta Hietanen on nähty tänä syksynä Tähdet, tähdet 2020 -kisassa vahvalla otteella. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Konsta Hietanen on tuttu monelle jo v. 1994 Tenavatähti-ajoista sekä Poika ja Ilves -elokuvista. Tähdet, tähdet 2020 -kisassa Hietanen esiintyi vahvalla otteella ja lopulta voitti koko kisan. Oli genre mikä tahansa, mies tuntuu löytävän oikean otteen ja ilmaisutavan.


Hietanen on viiden lapsen isä. Suurperhe ja aktiivinen esiintyminen ovat pistäneet vipinää entisen ammattijalkapalloilijan elämään. Instagramissa hän jakoi kuvan Aami-vaimonsa kanssa, jossa hän jakaa tunnelmiaan kiireisestä syksystä:


-Eka kuva on kahen viikon takaa. Toka kuva tältä aamulta. Katotaan mikä on kahen viikon päästä tilanne #otteluruuhkaMiehen meno ei näytä hiljenevän, sillä hän on mukana iki-ihanassa Tuttu Juttu Showssa yhdessä vaimonsa kanssa. Ja Tuttu Jutussahan selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät oikeastaan tuntevat kumppaninsa. Nähtäväksi jää, kuinka monta ruusua pariskunta saa palkinnoksi oikeasta vastauksesta.


Legendaarista ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Timo Koivusalo ja Susanna Laine. Tässä Hietasen Instassa jakama kuva ohjelman kuvauksista:Lue myös: Konsta Hietanen haluaisi, ettei kutsuttaisi enää Tenavatähdeksi: "Olisihan se mukava juttu, jos..."


Tuttu Juttu Show uusinnat pyörivät MTV3:lla

Katso lisää ohjelma-aikoja kätevästi Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»