Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Konsta Hietanen tuo rakkaansa tv:seen - Millainen on parisuhde 5 lapsen perheessä?

Tuttu Juttu Show alkaa syksyllä tv:ssä, mukana ovat mm. Konsta ja Aami Hietanen, Eva Wahlström ja Niklas Räsänen sekä Kristiina ja Mikko Kekäläinen.

23.9.2020 klo 10:48

Konsta Hietanen

Konsta Hietanen on nähty tänä syksynä Tähdet, tähdet 2020 -kisassa vahvalla otteella. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Konsta Hietanen on tuttu monelle jo v. 1994 Tenavatähti-ajoista sekä Poika ja Ilves -elokuvista. Tänä syksynä hän on tehnyt aikuisen miehen paluun julkisuuteen. Tähdet, tähdet 2020 -kisassa Hietanen on esiintynyt vahvalla otteella. Oli genre mikä tahansa, mies tuntuu löytävän oikean otteen ja ilmaisutavan.


Hietanen on viiden lapsen isä. Suurperhe ja aktiivinen esiintyminen ovat pistäneet vipinää entisen ammattijalkapalloilijan elämään. Instagramissa hän jakoi kuvan Aami-vaimonsa kanssa, jossa hän jakaa tunnelmiaan kiireisestä syksystä:


-Eka kuva on kahen viikon takaa. Toka kuva tältä aamulta. Katotaan mikä on kahen viikon päästä tilanne #otteluruuhkaMiehen meno ei näytä hiljenevän, sillä hän on mukana iki-ihanassa Tuttu Juttu Showssa yhdessä vaimonsa kanssa. Ja Tuttu Jutussahan selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät oikeastaan tuntevat kumppaninsa. Nähtäväksi jää, kuinka monta ruusua pariskunta saa palkinnoksi oikeasta vastauksesta.


Legendaarista ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Timo Koivusalo ja Susanna Laine. Tässä Hietasen Instassa jakama kuva ohjelman kuvauksista:
Tuttu Juttu Show MTV3:lla lauantaisin 17.10. klo 21 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja kätevästi Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat