Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kokkisoturi-Rantanen: Fanitan Sikke Sumaria!

Rantanen haluaa katkoa siivet urbaanilta legendalta Kokkisota-ohjelmaan liittyen.

11.12.2018 klo 7:00

TV-sarjat

MTV3:n Kokkisota-ohjelmassa studioon saapuu vaihtuvia julkisuudesta tuttuja vieraita, jotka tuovat mukanaan raaka-aineet huippukokkien valmistettavaksi. Serko Rantanen on yksi kokeista. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


- Kyllä, fanitan Sikkeä, kenelläpä ei olisi Sikken fanitaustaa? Sikke on ilmiömäinen nainen näissä piireissä. Ja hän on nykyisin myös kokki, hän osaa asiansa. Sikellä on varmat mielipiteet ja kyllä sanoo, jos ei tykkää, Rantanen perustelee.


- Kun tulin ekaa kertaa katsomaan kuvauksia, niin Sikke vain veti kaiken putkeen - ihan suoraan laakista. Liekö oli harjoitellut salaa?, Rantanen arvuuttelee.


TV-sarjat

Upeat naiset valtaavat Kokkisodan keittiön, kun jouluisissa tunnelmissa kokkaamassa ovat juontajat Shirly Karvinen ja Heidi Sohlberg to 13.12. Kokkeina nähdään Harri Syrjänen ja Serko Rantanen. Kuva: MTV3.


Mikä on Rantasen mielestä tärkeintä Kokkisodassa?

- Kyllä se on se hetki, kun Sikke sanoo, että aika on tässä. 20 minuuttia on mennyt ja on tehty ruoat. Silloin tulee fiilis, että jes! Sain jotain aikaiseksi! Ja toki sitä itseensä niin paljon luottaa, että aina saa jotain aikaiseksi.


Rantanen haluaa katkoa siivet urbaanilta legendalta, että ruokia ei syötäisi lähetyksessä.

- Ruoatkin kyllä maistuvat oikeasti hyvältä. Ja ne syödään kyllä, Serko Rantanen vakuuttaa.


Kokkisota MTV3-kanavalla to klo 19.30

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat