Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kiusaamista vai kisaa? Kerttu Rissanen hämmentyy tylystä kohtelusta: "Tuntuu tosi ikävältä..."

Selviytyjät Suomi -realityssä käännyttiin joukolla Kerttu Rissasta vastaan.

13.4.2021 klo 10:35

Selviytyjät Suomi

Kerttu Rissanen on tullut tutuksi Salatut elämät -sarjassa Sanni Pohjosen roolihahmona. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi -realityssä panokset senkun kovenee ja psykologinen kisa käy kuumana. Edellisessä kisassa voittaneet saivat erikoisen tehtävän, he joutuivat antamaan yhdelle häviäjistä mustan äänen. Musta ääni lasketaan seuraavassa heimoneuvostossa annettujen äänien päälle extraääninä.


Kerttu Rissanen joutui kuumottavaan tilanteeseen, kun hän kuuli saaneensa kaikki jaossa olleet mustat äänet. Archie Cruz, Elias Gould, Sara Vanninen, Kristian Heiskari ja Marianne Kiukkonen antoi äänensä Kertulle.


Salkkarit-tähti on syystäkin hyvin hämmentynyt:

-Mä halusin vaan kysyä, että miksi? Mulla ei ole ketään vastaan mitään. Tuli olo, että apua, oonko tehnyt teille jotain tai ollut tosi ärsyttävä?, Kerttu ihmettelee.


Selviytyjät Suomi

Vaanit ja Aasat ovat jääneet historiaan ja kisassa on enää yksi heimo, Valland. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yksilökisa on alkanut. Kuva: Nelonen


Rokkari Archie Cruzilla on aikamoinen vastaus valmiina.

-Musta tuntuu jopa, että sä olet liian mukava. Näissä olosuhteissa, varsinkin kun jotkut on loppu ja näin, sä oot ylimukava ja ylipirtee, niin se voi melkein käydä jo hermoille, Archie tilittää.


Pohjolan leiriolot hyttysinee, viluineen ja ruoanpuutteeneen saavat ihmisen toimimaan erikoisella tavalla.

-Rupesin pohtii, että jos tavallisessa arjessa joku ihminen ärsyttää, ne asiat käsittelee heti. Täällä sä patoat sitä ja pidät sitä ikään kuin polttoaineena heimoneuvostoja varten. Tajuaa, miten pieniä ja vähäpätöisiä asioita ne oikeesti on, mitkä ärsyttää. Ne on vaan olosuhteiden aiheuttamia, Elias purkaa ajatuksiaan.


Selviytyjät Suomi

Muusikko ja näyttelijä Elias Gould ärsyyntyi Kertusta ja antoi hänelle extra-äänen. Kuva: Nelonen


Heimoneuvoston loputtua Kerttu lähtee uuden heimon uudelle laavulle raskain mielin. Puolet uudesta heimosta haluaisi hänen tippuvan kisasta.

-Tuntuu tosi ikävältä lähteä tuonne saarelle. Kun ei oikein tiedä, mitä on tehnyt väärin… Koittanut olla mukava ja koittanut ylläpitää positiivista tunnelmaa. Ajatellut, että ehkä se piristää, kun ihmisillä on vaikeeta ja nälkä, mutta näköjään se on ollut ihan päinvastoin, näyttelijä tilittää oudossa tilanteessa.


Nähtäväksi jää, tippuuko Kerttu Rissanen seuraavassa heimoneuvostossa. Toivottavasti Kertulla riittää vaikeassa tilanteessa energiaa saada porukkaa puolelleen tai etsiä koskemattomuusamulettia.


Selviytyjät Suomi lauantaisin 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»