Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Karppi yhdisti ystävykset - Lue, miksi Pihla Viitala ja Lauri Tilkanen arvostavat toisiaan

Pihla Viitala ja Lauri Tilkanen ovat toisensa luottopakkeja.

24.5.2020 klo 10:00

Karppi

Lauri Tilkanen ja Pihla Viitala ovat kollegoita ja ystäviä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiPihla Viitala ja Lauri Tilkanen näyttelevät yhdessä suositussa Karppi-tv-sarjassa. Viitala on kokenut murhatutkija Sofia Karppi ja Tilkanen on hänen tiimissään oleva nuorempi tutkija Sakari Nurmi.


Nyt meneillään on jo toinen kausi ja tulossa on kolmaskin. Pihla Viitala, millaista oli näytellä yhdessä Lauri Tilkasen kanssa?

- Toivoin alunperin Lauria rooliin, sillä hän on mun pitkäaikainen hyvä ystävä. Tehtiin yhdessä Aleksi Salmenperän Paha perhe yhdessä, jossa näyteltiin sisaruksia. Silloin huomattiin, että meillä synkkaa näyttelijöinä, on samanlainen maku kohtausten suhteen. Lauri on hyvä ja kiinnostava näyttelijä, Viitala kehuu vastanäyttelijäänsä.


Karppi

Tilkanen ja Viitala hyvissä tunnelmissa Karpin lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Entä millaista Lauri Tilkasesta on näytellä Viitalan kanssa?

- Yhteistyö Pihlan kanssa sujuu tosi hyvin. Tunnen Pihlan jo yli kymmenen vuoden takaa ja on tehty aiemminkin töitä. Kuvaukset alkoi yli vuosi ekan kauden jälkeen, niin aloitettiin siitä, mihin lopetettiin. Luotetaan toisiin ja osataan tehdä henkilöt siinä tilanteessa, että homma kulkee.


- Pihlan kanssa on helppo näytellä, näytteljän työn perusasiat on kunnossa. Kontakti ja reagointi on Pihlan kanssa helppoa, mikä tekee myös työn tekemisestä helppoa. Voidaan luottaa, että kohtaus synnyttää asioita ja lihallistuu, ehkä enemmän, mitä käsikirjoituksessa on kirjoitettu, Tilkanen pohtii.


Karppi

Karpin toinen tuotantokausi menee parhaillaan tv:ssä ja kolmaskin on tulossa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Karppi Yle TV1 sunnuntaisin klo 20.55

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu tehty 2/2020


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat