Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kääk! Rita Niemi-Manninen paljastaa rankat teinivuodet alkoholi-isän varjossa: "Ryyppäsin joka..."

Rita Niemi-Manninen on ex-kilpa-aerobiccaaja ja nykyinen hyvinvointiyrittäjä, joka on nähty julkisuudessa terveiden elämäntapojen perikuvana.

22.3.2022 klo 11:50

Rita Niemi-Manninen

Rita Niemi-Manninen, Aki Manninen ja Donna-tytär olivat mukana Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa. Kuva: Nelonen


Rita Niemi-Manninen on hyvinvointiyrittäjä, joka on naimisissa Aki Mannisen kanssa. Heillä on 2-vuotias Donna-tytär ja Putin-koira. Niemi-Manninen on toimitusjohtaja Ritaki Oy:ssä, jonka hän omistaa miehensä kanssa.


Niemi-Manninen on hyvinvoinnin ammattilainen ja entinen kilpa-aerobiccaaja. Häneltä on totuttu näkemään positiivisia ajatuksia ja hulppeastakin kuvia elämäntyylistä Instagramissa. Aina ei oma terveys ja hyvinvointi ole olleet naisen elämässä korkealla sijalla.


Lue myös: Hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen ökyilee omaisuudellaan: "Onnelliseksi tekee Hummeri ja Porsche ja…"


Nyt Rita Niemi-Manninen on ruotinut Instagramissa omaa elämäänsä, rankkoja teinivuosiaan ja alkoholisti-isän vaikutusta.

-42-vuotias ja KIITOLLINEN. Oon niin pirun kiitollinen kaikesta kokemastani, ne on tuonut mut tähän päivään. Mä uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Kuopat, soratiet, aallonpohjat ja myrskyt on pitänyt kokea, että on just se mitä on tänä päivänä, Niemi-Manninen aloittaa postauksensa.


Rita Niemi-Manninen jakoi Instagramissa kuvan keväisissä tunnelmissa kirsikkapuukuosisessa mekossa:Niemi-Manninen avautuu nuoruusvuosistaan, johon kuului alkoholia ja tupakkaa:

-Eihän sitä monikaan tiedä, että ei mulla aina elämä oo ollut yhtä hyvinvointia, liikuntaa ja terveitä elämäntapoja. Olin kauan hukassa, syrjäytynyt ja huonovointinen nuori. Sellaiset 4 vuotta. Mä en uskonut aikanaan itsestäni mitään hyvää. 13-vuotiaana lopetin kuin seinään urheilun (telinevoimistelu) ja ryyppäsin kaveriporukassa joka viikonloppu. Tupakkaakin paloi vajaa 4 vuotta sen puoli askia päivässä. Siinä samassa pahoinvoinnissa hyvästä oppilaasta tuli lintsaaja ja lukio jäi kesken ennen kuin kunnolla alkoikaan.


Mannisten perhe Instagramissa, kuva: @fitfunfamilyblog


Hyvinvointiyrittäjä jatkaa pohtimalla oman lapsuudenperheensä vaikutusta omiin huonoihin tapoihinsa:

-Tutkimukset toisensa jälkeen kertovat meille kuinka koulutustaso ja köyhyys periytyvät, että kuinka työttömyys ja alhainen koulutustaso ovat suorassa yhteydessä lapsuuskodin toimeentulo-ongelmiin… Siihen mun isän alkoholismi ja vankilakierre, isättömyys, turvattomuus ja häpeän tunne. Mä olin hyvää vauhtia menossa alaluisua elämäni kanssa ja todistamassa taas todeksi tätä sosioekonomista periytyvyyttä…


Lue myös: Kääk! Rita Niemi-Manninen ärisee somessa: "Tappelin aviomiehen kanssa ja nimitin MUL**KSI..."


Niemi-Manninen kertoo, miten jätti alkoholin ja tupakan sekä epäterveelliset elämäntavat:

-En tiedä vielä tänäkään päivänä mikä ihmeen sisäinen ääni mulle kertoi 17-vuotiaana, että sinä pystyt parempaan ja tällainen et ole…Siitä lähti mun muutos. Helppoa se ei ollut, mutta antoisaa ja palkitsevaa. Urheilu vei mennessään, luin ylioppilaaksi ja eteenpäin. Kasvukipuja oli kauan parisuhteissa. En osannut vuosiin ottaa rakkautta vastaan ja olla levollinen toisen ihmisen kanssa, sen jäljen epävakainen lapsuus ja nuoruus jätti. Pikkuhiljaa eheydyin..


Rita ja Ari lomailivat koko perheen voimin alkuvuodesta Meksikossa:Yhden lapsen äiti ja menestynyt yrittäjä kärsii yhä menneisyydestään:

-Vaikka noista vuosista on jo aikaa niin ne on kantanut mua läpi aikuisuuden. Mä käänsin mun lapsuuden ja nuoruuden voimavaraksi ja haasteiden edessä oon aina ammentanut sieltä voimaa. Ne kokemukset antoivat mulle sydämen viisautta ja rohkeutta toteuttaa omia unelmia, joten kiitos paskoille ajoille.


Rita ja Donna-tytär yhdessä jumppaamassa:Lopuksi Niemi-Manninen haluaa jakaa positiivista sanomaan lukijoilleen:

-Mun sanoma tähän viikkoon on, että MENE ETEENPÄIN & USKO UNELMIISI! Vaikka kävisit mitä läpi tällä hetkellä, niin edessäsi on jotain upeata!


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»