Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen ökyilee omaisuudellaan: "Onnelliseksi tekee Hummeri ja Porsche ja…"

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat pistäneet rahaa omaan hyvinvointiinsa. He olivat mukana Rikkaat ja rahattomat -jaksossa, joka nähdään uusintana tv:ssä.

3.2.2022 klo 7:00Rita Niemi-Manninen
Aki Manninen on toiminut tv:ssä mm. Suurin pudottaja Suomi -valmentajana. Kuva: Pyry Pietiläinen/Nelonen


Rikkaat ja rahattomat -sarjassa rikkaat ja vähemmän rikkaat vaihtavat osia viikoksi. Avausjaksossa Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen jättävän luksuselämän taakseen ja yrittävät selviytyä viikon rahattoman lapsiperheen budjetilla.


Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat panostaneet oman kotinsa viihtyvyyteen ja pihalta löytyykin suuri uima-allas, poreallas ja oma kuntosali.

-Maksaa varmaan sen 25 000 euroa tämmönen allas, ja toi kate on sen 9 900 euroa. Kuntosali pitää olla kotona, ja mikäs sen parempaa kuin meidän konttisali, mikä me haluttiin tähän kotiin investoida, Aki Manninen kertoo ohjelmassa itselleen tärkeistä hankinnoista.

-Onnelliseksi tekee Hummeri ja Porsche ja…, Aki Manninen jatkaa.


Rita Niemi-Manninen painottaa, ettei raha tee onnelliseksi, mutta se tuo elämään tietynlaista turvaa.


Lue myös: Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...


Rita Niemi-Manninen

Manniset kilistelevät kuohuvalla juomalla hulppeassa ulkoporealtaassa. Kuva: Nelonen


Hyvinvointiyrittämisellä vaurastuneet Manniset saavat käyttää 95 euroa viikossa, mikä herättää pariskunnassa ihmettelyä. Aki Manninen pohtii ohjelmassa, ettei selviäisi alle satasella viikosta toiseen.

-Tarkkaan me saadaan oikeesti laskea, miten me viikko selvitään ja minkämoista sapuskaa me tehdään. Me ollaan tarkkoja, mihin me rahaa käytetään, mutta ruuan kanssa me ei lasketa

-Ajatus siitä, että tämmöinen budjetti viikottain toistuisi. Sä et sais sitä hyvää skottilaista viskiä, sä et saisi ajaa sellaisella autolla, kun sä haluat. Kyllä se ahdistaisi.


Rita Niemi-Manninen huomaa harmikseen, ettei alle satasella viikossa pysty hoitamaan kampaajakäyntiä, ei tehdä kosmetiikkaostoksia, eikä oteta ripsipidennyksiä.


Rita Niemi-Manninen

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen menivät naimisiin v. 2015. Perheeseen kuuluvat myös Donna Bebiina -tytär ja Putin-koira. Kuva: Nelonen


Manniset vaihtavat viikoksi paikkaa opiskelun sekä vanhemmuuden kanssa tasapainoilevan Yasmine Valmun ja Oscar Taipaleen kanssa. Mannisten ensivaikutelma uudesta vaihtokodista on positiivinen.

-Ensivaikutelma tästä kodista oli aika lämmin, hyvä tunnelma. Ihanan kodikas, kiva pieni asunto, Niemi-Manninen kuvailee tuntemuksiaan astuessaan sisään kerrostalon kaksioon.


Rita Niemi-Manninen
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen vaihtavat viikoksi paikkaa opiskelun sekä vanhemmuuden kanssa tasapainoilevan Yasmine Valmun ja Oscar Taipaleen kanssa. Kuva: Nelonen


Uudella Rikkaat ja rahattomat -kaudella mukana Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen lisäksi miljonääri Henry Aflecht, vasta 19-vuotias taikuri Aatu Itkonen, ydinfysiikan tohtori Petrus Pennanen sekä bloggaaja Iina Hyttinen.


Rikkaat ja rahattomat uusinnat pyörivät Herolla, Nelosella, Livillä ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»