Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kääk! Rita Niemi-Manninen ärisee somessa: "Tappelin aviomiehen kanssa ja nimitin MUL**KSI..."

Rita Niemi-Manninen avautuu somessa ja saa aviomies Aki Manniselta räväkän vastauksen. Tämä pariskunta ei todellakaan peittele tunteitaan.

27.8.2021 klo 14:57

Rita Niemi-Manninen
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen tulivat julkisuuteen Temptation Island -realitystä. Kuva: AOP


Rita Niemi-Manninen on naimisissa Aki Mannisen kanssa ja heillä on 2-vuotias Donna-tytär. Perheeseen kuuluu myös Putin-koira.


Some-persoona ja fitness-ammattilainen Niemi-Manninen jakaa ahkerasti elämäänsä Instagram-tilillään ja nyt teemana on äitiys, taapero ja parisuhde.


Niemi-Manninen on jakanut lähikuvan kasvoistaan ja hän aloittaa kirjoituksensa näin:

-Äitiys. Taaperoaika. Uhmaikä. Väsymys. Parisuhde. Väsymystä havaittavissa koko perheellä. Donna on opetellut puoltoista viikkoa ”isojen tyttöjen sänkyyn”. Nukahtaa kauheen väännön jälkeen haahuiltuaan ja kiukuteltuaan ensin huoneessaan, herää kovaan itkuun muutaman tunnin päästä ja haluu iskän ja äitin viekkuun. No, sitten tulee monoa koko yö siinä auvoisessa ”perhepedissä” ja kaikki nukutaan ne muutamat tunnit huonosti, äiti-Niemi-Manninen kertoo pikkulapsi-arjesta.Kirjoitus jatkuu ja Niemi-Manninen paljastaa töiden tuovan omat haasteensa ja kiristävän pinnaa:

-Eipä siinä mitään. Vaiheita tulee ja vaiheita menee. Nyt on vaan vähän kiree tahti myös töiden saralla ja tuntuu joka päivä siltä, että tarvis enemmän lepoa kuin mitä saa, fitness-guru ja yrittäjä avautuu.


Niemi-Manninen jakoi kuvan Donnasta, 2 vuotta ja 2 kuukautta:Huonosti nukutut yöt ja työpaineet kiristävät välejä monissa perheissä, niin myös Niemi-Mannisilla ja Aki-aviomies saa osansa.

-Just tappelin aviomiehen kanssa ja nimitin MULKUKSI, kun hän suostui mun mielestä viemään Donnan liian helposti meidän sänkyyn eikä oikeestaan ees yrittäny nukuttaa Donnaa omaan sänkyyn. Tuntui, että missä logiikka ja mun tekemän ”pohjatyön” arvostus?! Niemi-Manninen kirjoittaa lisäten keskisormi-emohin painottamaan sanomisiaan.


Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat olleet yhdessä kahdeksan vuotta, jonka kunniaksi tämä kuvajulkaisu. Kuva @jonnahelinphotographyNiemi-Manninen päättää kirjoituksensa sopuisasti sydän-emojien kera:

-Että sellasta. Anteeks on pyydetty ja pikkuprinsessa tuhisee äidin ja iskän sängyssä. Kattellaan huomenna maailmaa taas viisaammin silmin.


Yllättäen aviomies-Manninen vastaa vaimonsa postaukseen ja ote on "akimainen":

-Olin nukuttanut jo häntä kahdesti nostamatta siittä numeroa, kunnes maanjäristys haukkui minut mulkuksi. (nauruhymiö) No on tässä sovinistiviittakin harteilla jo ettei toikaan meriitti sitten hukkaan mene #vaimo, Manninen kirjoittaa peukkujen ja nauruhymiöiden kera.


Lue myös: "Alfa-uros" ja "yksinhuoltaja" Aki Manninen yltyy runoilemaan Rita-rakkaalleen "Se tunne kun..."'


Lue myös: Some ihastui! Rita Niemi-Mannisen Donna-tytär keksi veikeää "uusiokäyttöä" robotti-imurille...

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»