Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Juuri eronnut Martina Aitolehti tänään tv:ssä - Esitti Pimiälle ja Hintikalle somessa erityistoiveen

Vappu ja Marja Livessä tänään vieras suoraan kohun keskeltä: Martina Aitolehti.

16.4.2020 klo 9:40

Vappu ja Marja Live

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka vetävät omia nimiään kantavaa keskusteluohjelmaa. Kuva: MTV3Tällä viikolla otsikot ovat kirkuneet Martina Aitolehden eroa Stefan Thermanista. Nyt kohun keskellä Aitolehti on tulossa tänä torstaina vieraaksi Vappu ja Marja Liven suoraan tv-lähetykseen.


Vierailu oli sovittu ohjelmatietojen mukaan jo ennen erokohua. Aitolehti onkin kirjoittanut eilen Instagram-tilillään toiveen haastattelun sisällöstä ja tägännyt mukaan ohjelman juontajat Vappu Pimiän ja Marja Hintikan.


-Huomenna olen vieraana @vappendaali ja @marjahintikka livessä. Haastis oli buukattu jo ennen tätä eroa ja se ei ole haastattelun teema - toki jotain siitä puhutaan. En koe tässä kohtaa korrektiksi puida tilannetta sen enempää, ei ole mitään sanottavaa. Yritän vain selviytyä ja keskittyä omaan ja lasten hyvinvointiin. Uskon, että luvassa rehellinen ja hyvä haastis. Rakkautta teidän päivään.Nähtäväksi jää, miten hienotunteisesti Pimiä ja Hintikka aihetta käsittelevät. Muita illan vieraita ovat Henri Alén, Mikael Jungner, Jani Sievinen ja Maria Nyqvist sekä etäyhteydellä Olli ja Katerina Jokinen. Taksvärkkihaaste vie roskakuskin hommiin.


Vappu ja Marja Live MTV3 to 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat