Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jenni Pääskysaari: "Meidän pitää varoa, mitä me pyydetään" - Yksi katsojapalaute todellakin yllätti

Pitääkö olla huolissaan? tarttuu innolla suomalaisten huolenaiheisiin.

25.5.2019 klo 11:00

Pitääkö olla huolissaan?

Jenni Pääskysaari on toimittaja ja juontaja, joka on suosittu myös SuomiLOVE-sarjasta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Pitääkö olla huolissaan? on suosittu ohjelma, ja ihmiset antavat palautetta myös kaduilla ja toreilla. Joskus tekijätiimille anti voi olla yllättävääkin.

- Huvittavaa on se, että meidän pitää varoa, mitä me pyydetään ja toivotaan. Esimerkiksi Miika Nousiainen avautui yhdessä jaksossa, että hänellä on kylpyhuoneessa ns. Forssa-teema ja me muut oltiin, että miksei meillä ole? Ei mennyt pitkään, niin postissa tuli Forssa-pellavapyyhkeet, Forssa-lompakot ja Forssa-rintamerkit. Pitää varoa, mitä mä toivon - tai ehkä saan siitä vaan lisäkierroksia, Pääskysaari naurahtaa hyväntuulisesti.


Pitääkö olla huolissaan?

Pitääkö olla huolissaan? -kaudella nähdään toukokuussa vieraana Maryan Abdulkarim, joka on Suomen somaleihin kuuluva kansalaisaktivisti. Kuva: MTV3


Ohjelmassa on nähty melkoinen vieraskattaus tällä kaudella: mm. näyttelijä Pekka Strang, juontaja-muusikko Roope Salminen, toimittaja ja kirjailija Anna Perho ja muusikko STIG. Touko- ja kesäkuussa ohjelmassa vierailevat kansalaisaktivisti Maryan Abdulkarim ja näyttelijä Mari Perankoski.


Pitääkö olla huolissaan? on pohdiskeleva ja huoliin erinomaisella vakavuudella keskittynyt paneeliohjelma. Juontajana Jenni Pääskysaari, panelistit: Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen.


Pitääkö olla huolissaan? MTV3:lla ke klo 21

Jäikö ohjelma näkemättä? Katso lähestysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»