Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Järkky tapaus: Britti-pikkukylässä perhe ammutaan yöllä - Murhat maalaistalossa tv-sarja starttaa!

Murhat maalaistalossa tv-sarja avaa murhatutkintaa draaman keinoin.

9.4.2021 klo 7:00

Murhat maalaistalossa

Murhat maalaistalossa tv-sarja on v. 2020 tuotantoa. Kuva: Stuart Wood/YleVuonna 1985 Britanniaa järkytti kylmäverinen murha, jossa viisihenkinen perhe ammuttiin kotiinsa aamuyön tunteina. Teossa kuolivat perheen isä ja äiti, aikuinen tytär sekä pienet kaksospojat. Poliisi luo pian yleiskuvan tapahtumien kulusta ja tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Thomas Jonesin, mukaan juttu on selkeä.


Teko on nelinkertainen murha ja itsemurha, syynä tekijän pitkäaikaiset mielenterveyden ongelmat, joskin erityinen motiivi jää tuntemattomaksi. Surmatun perheen lähipiirin valtaa hämmennys ja epäusko. Miksi kukaan uhreista ei ehtinyt reagoida millään tavalla hirmutyön aikana? Mikä olisi voinut olla epäillyn tekijän motiivi?


Murhat maalaistalossa

Stan Jones (Mark Addy) ja "Taff" Jones (Stephen Graham). Kuva: Stuart Wood/Yle


Ylikonstaapeli Stan Jones aavistaa, että juttu ei olekaan näin yksioikoinen. Sinnikkyytensä vuoksi hän joutuu poliisijohdon hampaisiin, ja hänet määrätään toimimaan uhrien omaisten yhteyshenkilönä. Se avaa näköalapaikan perheensisäiseen dynamiikkaan. Esiin astuu yllätystodistaja, mutta riittääkö hänen todistuksensa vakuuttamaan valamiehistön?


(White House Farm, Britannia 2020)


Murhat maalaistalossa (12) pe 9.4. Yle TV1 klo 22.00 ja samana päivänä kaikki jaksot Yle Areenassa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat