Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Janne Kataja ja Aku Hirviniemi ovat sydänystävät - Vaikka pikku-Aku huijasi aluksi Jannea...

Game of Games -formaatti rantautuu Suomeen. Ystävykset Aku Hirviniemi ja Janne Kataja ilakoivat juontajina.

26.10.2021 klo 10:40

Janne Kataja

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja ovat hauskuttelun mestareita. Kuva: MTV3


MTV3 on julkaissut uuden viihdeohjelman Game of Games Suomen, joka alkaa marraskuussa. MTV3 kertoo tiedotteessa, että Game of Games Suomi on suurin ja hulluin gameshow, mitä Suomessa on koskaan nähty. Jokaisessa jaksossa parikymmentä kilpailijaa taistelee jopa 20 000 euron voittopotista.Peleissä kukaan ei ole turvassa sotkulta ja sähläykseltä. Kilpailijoita pudotetaan korkeuksista, lennätetään taivaalle, uitetaan limassa ja vaahdossa, ammutaan hammastahnalla ja syötetään hirviölle... Pelistudio onkin kuin sirkuksen ja huvipuiston välimuoto. Juontajina ilottelevat ystävykset Aku Hirviniemi ja Janne Kataja.


Janne Kataja

Game of Gamesin ilakoivat juontajakaksikko: Hirviniemi ja Kataja. Kuva: MTV3


Tutut tv-kasvot ja näyttelijät Kataja ja Hirviniemi pääsevät nyt ensimmäistä kertaa tekemään yhteistyötä viihdeohjelman juontajina. Yhdessä he toki ovat töitä tehneet, heidän yhteinen keikkaputki kesti yli 10 vuotta ja sisälsi ainakin 1 500 keikkaa.


Riihimäkeläiset veijarit tapasivat ensimmäisen kerran, kun molemmat lähtivät mukaan nuorisoteatterin toimintaan. Janne oli 11-vuotias ja Aku vasta yhdeksän. Aku tosin huijasi aluksi Jannea ja valehteli olevansa samanikäinen kuin tämä. Totuus selvisi vasta, kun Janne sai kutsun Akun 10-vuotissynttäreille...


Janne Kataja

Hirviniemi ja Kataja tekivät yhteistyötä mm.Keihäsmatkat tv-sarjassa, kuvassa myös Jenni Banerjee. Kuva: Nelonen


Kataja ja Hirviniemi kertovat tiedotteessa tulevasta yhteistyöstä näin:

-Akun ja mun välillä leimahti aikoinaan yhteisillä keikoilla mystinen liekki: me elettiin ja hengitettiin samaan rytmiin. Se liekki on ollut vuosia kateissa, koska sille ei ole ollut näyttämöä. Nyt me löydettiin se uudelleen, Kataja kertoo.


Aku Hirviniemi täydentää:

-Ystävyys ja meidän yhteinen keikkailuhistoria mahdollistavat viihteen tekemisessä todellisen flow-tilan. Jos kerron jotain juttua, Janne tietää ensimmäisestä tavusta, mihin tarina etenee ja sinetöi sen nauruhermoja kutkuttavalla lopetuksella.


Janne Kataja

Janne Kataja on nähty la-iltaisin suositussa Masked Singer Suomi -viihdeohjelmassa panelistina. Kuvassa mies poseeraa yhdessä Jenni Kokanderin, Maria Veitolan, Ilkka Uusivuoren ja Christoffer Strandbergin kanssa. Kuva: MTV3


Ohjelma perustuu Warner Horizon Televisionin kehittämään huippusuosittuun formaattiin Ellen's Game of Games, jonka alkuperäisversiota USA:ssa luotsaa juontajatähti Ellen DeGeneres.


Game of Games Suomi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 27.11. klo 19.30

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat