Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Janina Fry on monessa sopassa keitetty: Tiesitkö, että sanoittanut mm. Laura Voutilaisen Euroviisua?

Janina Fry tanssi tänä syksynä monen suomalaisen sydämeen Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa.

12.10.2020 klo 11:35

Tanssii Tähtien Kanssa

Moni muistaa Janina Fryn vielä Frostell-sukunimisenä. Hän on naimisissa Mark Fryn kanssa ja heillä on kaksi lasta. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiLuova suunnittelija ja yrittäjä Janina Fry on elämänsä aikana hypännyt rohkeasti mukaan uusiin asioihin. Hän on vaatesuunnittelija omalla vaatemerkillään, hän on sanoittanut Laura Voutilaisen v. 2002 euroviisukappaleen ”Addicted to You” yhdessä Tracy Lippin kanssa, hän on tullut Miss Maailma -kisoissa kuudenneksi, hän on tehnyt uraa sooloartistina...


Mikä saa Janinan aina vaan uskaltamaan ja lähtemään mukaan uusiin juttuihin?


- Kun on intohimoa tehdä paljon asioita, niin en rajoita sitä. Mikä tuntuu hyvältä, niin siihen heittäydytään - täysillä, Janina Fry kertoilee.


Tänä syksynä Janina Fry on ollut näyttävästi mukana parinsa Anssi Heikkilän kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Matkan varrella näyttävä pari on tarjonnut silmänruokaa ja paneutunutta tanssia.


Tanssii Tähtien Kanssa

Janina Fry ja opettaja-pari Anssi Heikkilä, joka oli ekaa kertaa TTK-kisassa mukana. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Porvoon Butchersien cheerleading-joukkueessa omaava Janina Fry ei tanssinut TTK:ssa kylmiltään, sillä hänellä on myös jazztanssi-taustaa. Jatkossa Janina Fryn voi nähdä ehkä myös vapaalla tanssin pyörteissä.


- Rakastan, kun pääsee ulos tanssimaan illanvietossa. Sitä ei juurikaan enää ole, missä voi tanssia ja voi toivoa musaa, Fry harmittelee.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3 su klo 19.30.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat