Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Itsekriittinen Jannika B otti paineita rokkitähti Toni Wirtasen tapailusta: "Se meni hulluksi..."

Jannika B:n musiikillinen tie on täynnä periksiantamatonta pohjalaisuutta ja kevyttä herkkyyttä.

16.10.2020 klo 8:00

Vain elämää

Perjantaina 16.10. Vain elämää -viihdeohjelmassa vietetään Jannika B:n päivää. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Jannika B on tehnyt uraansa päättäväisesti, hän mm. sijoitti aikoinaan kaikki veronpalautuksessa saamansa rahat musiikin tekemiseen. Hän teki sinkun ja alkoi markkinoimaan sitä itse. Jannika B teki hurjasti töitä musiikkiuransa eteen, ja varsinkin uran alussa hän yritti selvitä kaikesta yksin, kunnes tuli pysähdys.


-Mä olin tosi loppu. Uskalsin sanoa, että nyt en jaksa ja tarvitsen apua. Se ei ole aina kauhean helppoa. Mä olen aina ajatellut, että mun pitää pärjätä, että mä en ole kenellekään taakaksi. Minä pärjään ja minä teen!


-Varsinkin se, kun aloitti uran itse tosi vahvasti ja jossain vaiheessa, kun kävi ilmi, kenen kanssa seurustelen, niin se kaikki itse tekeminen katosi ihmisiltä, ja mulla oli kahta kauheampi tarve näyttää. Se meni hulluksi ja kostautui tosi isosti. Loppui kaikki paukut.Vain elämää

Jannika B:n taiteilijanimi tulee hänen tyttönimestään Bergroth. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Jannika B viittaa seurusteluunsa Toni Wirtasen kanssa, nykyisin he ovat naimisissa ja heillä on tytär Martta. Taiteilijanimi tulee hänen tyttönimestään Bergroth.


Jannika B jakoi kuvan hänestä ja Toni Wirtasesta treffeillä Aika jonka sain -leffaa katsomassa.Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»