Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Itkeskellyt Maajussi-Jouni ei saanut "viisainta ja hienointa" naista - Uskoo silti rakkauteen

Maajussi-Jouni ei löytänyt vielä puolisoa, mutta Maajussille morsian -ohjelmassa koettiin rakkautta.

12.11.2020 klo 15:15

Maajussille morsian

Jouni valitsi Maajussille morsian -ohjelmassa nahkatakkisen tytön, Hennan. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelma tuli päätökseensä. Multialainen marja- ja metsätilallinen Jouni toivoi löytävänsä ohjelmasta lempeän, itsenäisen ja fiksun naisen, joka heittäytyisi mukaan myös vähän pöhköihin juttuihin. Luonnollisuus ja naapurintyttömäisyys olisivat myös piirteitä, jotka veisivät Jounilta jalat alta.Jouni isännöi suvussa vuodesta 1564 ollutta komeaa tilaa kauniissa järvimaisemissa. Kaikki asiat näyttäisivät olevan mallillaan, vain emäntä puuttuu. Maajussi-Jouni valitsi ankaran pohdinnan jälkeen farmiviikon päätteeksi Hennan. Päätöksen kertominen sai Jounin herkistymään. Valittu morsianehdokas Henna sai lohdutella itkeskelevää maajussia ja vakuutella Jounille, että "kaikki on hyvin".Maajussille morsian

Jouni teki paljon saadakseen Hennan huomion. Hän mm. tarjosi kaksinkeskisillä treffeillä Hennalle naisen herkkua, pannukakkua. Kuva: MTV3


Henna tuntui olevan Jounille se oikea. Jo naisen kirje oli oli tehnyt Jouniin erityisen vaikutuksen. Kaikki ei kuitenkaan sujunut kuin elokuvissa, vaan Jounin ja Hennan rakkaustarina tyssähti ennen kuin lähti edes kunnolla alkuun.


- Kyllä hän on viisain ja hienoin nainen, kenet olen ikinä kohdannut. Mutta tällä erää jatketaan sinkkuina, Jouni joutuu kertomaan ohjelmassa.


Maajussille morsian

Jounin morsianehdokkaat Aura, Henna ja Sanni.­ Kuva: MTV3


Jounin mukaan kaksikko oli sopinut jatkavansa eteenpäin ystävinä. Jouni kertoi, että Hennan mielestä pari olisi kenties ollut sopiva toisilleen, muttei heidän aikansa ehkä ollut kuitenkaan juuri nyt.


Jouni uskoo kuitenkin valoisaan tulevaisuuteen.

- Kyllä mulla on semmoinen fiilis, että kyllä tästä maailmasta löytyy se, joka haluaa mua rakastaa ja jota mäkin rakastan, mies toivoo herkistyneenä.


Lue lisää: Maajussi-Miia ja Kimmo hehkuvat vastarakastuneina: "Katsotaan, jos vuoden vaihteen jälkeen Kimmo..."


Maajussille morsian päätösjakso pyörii uusintana MTV3:lla.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat