Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ilouutinen! Jyrki Sukula palaa tv:seen - Wanted: Uusi ruokainnovaatio kaupan hyllyille!

Sukula on pistänyt kuntoon kuppilat ja hotellit. Nyt monipuolinen mies haluaa pistää kuntoon suomalaisten ruokakauppojen valikoiman.

23.6.2021 klo 15:00

Suomalainen menestysresepti

Jyrki Sukula haluaa tehdä ruokavallankumouksen. Kuva: MTV3Suomalainen menestysresepti on ruoka-alan monitoimimies Jyrki Sukulan luotsaama ohjelma, jossa etsitään nimensä mukaisesti seuraavaa menestyjää elintarvikebisnekseen.


Ohjelmassa seurataan tällä kaudella kuuden ruoka-alan innovaattorin ja heidän tuotteensa matkaa ideasta kauppojen hyllyille.


Suomalainen menestysresepti

Uudessa sarjassa etsitään ruokainnovaatioita. Kuvituskuva, Pixabay


Minkälaiseen myllytykseen intohimo ja usko omaan ideaan pahimmillaan ja parhaimmillaan johtaa, kun palkintona on mahdollisuus nousta suomalaisen ruoan uudeksi supertähdeksi? Tiukka aikataulu ja haastavat tehtävät tuovat peliin oman lisäpaineensa kilpailussa, jonka voittaja on S-ryhmän syksyn ykköslanseeraus.


Jyrk Sukulan aisapareina tuomaristossa jatkavat Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila sekä elintarvikealan asiantuntijayrityksen Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma. Tuomarinelikon täydentää S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho.


Suomalainen menestysresepti MTV3 ke klo 20.00

Jäikö jakso näkemättä? Tsekkaa ohjelmatiedot Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat