Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huh! Kohujulkkis Sofia Belórf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

Sofia Belórfin tv-sarja "Sofian salaisuudet" on saanut Suomi24 Keskustelu -sivustolla tunteet lämpenemään super-helteen puolelle.

11.6.2021 klo 13:34

Sofia Belórf

Julkisuudesta tunnettu kohukaunotar Sofia Belórf on jakanut elämäänsä sosiaalisen median kautta ja nyt myös tv:ssä. Kuva: Discovery+


Vuosi sitten kohukaunotar Sofia Belórf erosi huumerikolliseksi paljastuneesta avomiehestään Niko Ranta-ahosta ja alkoi pian sen jälkeen seurustella liikemies Stefan Thermanin kanssa. Tämä puolestaan oli juuri eronnut tyttärensä äidistä Martina Aitolehdestä.


Suhteissa ja eroissa olisi ainesta jo tv-sarjaksi ja niin onkin! Sofian salaisuudet tv-sarjassa kohujulkkis päästää kamerat elämäänsä. Sarja seuraa Sofia Belórfin kintereillä töissä, läheisten seurassa ja vapaa-ajalla sekä Suomessa että ulkomailla.Sofia Belórfin reality-sarja on saanut tunteet lämpenemään helteen puolelle Suomi24 Keskustelu -palvelussa. Keskustelun aloittaja kehuu, että uusi tv-sarja on kanavan suosituin:

-Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu. Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella.


Yksi epäilee, että onko ohjelmalla oikeasti katsojia:

-Kuka tätä katsoo, kun kaikki vannoo että en minä ainakaan...?

-Katsojaluvuilla ei ole mitään tekemistä suositun saati arvostetun henkilön kanssa. Sofiaa katsotaan, koska on niin ilmiömäisen huvittava hahmo. Viihdettä. Sirkusta. Aivan kuten hänen instansa, vloginsa jne, toinen tietää.


Sofia Belórf julkaisi Instagramin feedissä sarjan puffauskuvan:Ässille eli Sofialle ja Stefanille sataa kovaa kritiikkiä:

-Korona-ajan parasta reality-pelleviihdettä ala Ässätuomitut, eräs pistää kirjoittaen.

-Rupusakki kuvastaa kyllä ässiä kun nappi naamaan???? Ne on juntteja, white trash meininkiä, toinen komppaa.

-Totuus on vaan sellainen että ihmiset ovat uteliaita ja siksi katsovat, luulen että parin jakson verran jaksavat katsella ja sitten toteavat tyhjäksi katsoa soopaa ja feikki elämää. Tyhjääkin tyhmempää ei varmaan paljon katselijoita, saavathan nauraa ja ilkkua tytölle, kolmas perustelee.


Lue myös: Kohujulkkis Sofia Belórf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"


TV-sarja saa myös kiitosta osakseen:

-Niinpä. Ei muutaman kateellisen pellen täällä haukkumiset muuta tosiasioita. Sofia on paras ja kaunein, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ohjelmaa en ole katsonut, kun en tv:a katso muutenkaan, saatikka mitään maksullisia kanavia hankkisin. Jos olisi tullut muilta kanavilta, olisinpa ehkä tuon katsonutkin.


-Kritiikot lyttää, mutta kansa kyttää ja tykkää, toinenkin kehuu.


Sofia Belórf

Sofia Belórf ja Bambi. Kuva: Discovery+


Lue myös: Kohumalli Sofia Belórf ja koira rajussa somekiistassa: "Bambi-parka" "Ei pitäisi antaa koiraa..."


Kun puhutaan Sofia Belórfista, niin usein esiin nousee myös Martina Aitolehti. Myös tässä keskustelussa Aitolehti otetaan mukaan keskusteluaiheeksi:

-Tai sitten katsotaan ihan mielenkiinnosta. Niinkuin Maraakin. Itse katson ja huvittavaa kumpikin haukkuu toisiaan omissa täydellisissä ohjelmissa. Kaksi niin turhaa julkkista, mutta tuovat huvia kansalle äijineen. Odotellessa Maran uutta kautta. Aitoa ei ole mikään kummallakaan, eräs päivittelee.


Lue myös: Oho! Sofia Belórf poseeraa niukoissa bikineissä pilvenpiirtäjien keskellä - Kuumaa Dubaissa...


Keskustelu jatkuu edelleen kiihkeänä Suomi24 -sivulla. Pääset alkuperäiseen keskusteluun tästä.


Sofian salaisuudet Discovery+ palvelussa.


Katso tästä ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat