Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kohumalli Sofia Belórf ja koira rajussa somekiistassa: "Bambi-parka" "Ei pitäisi antaa koiraa..."

Sofia Belórfin ja Bambi-koiran aamutoimet ovat saaneet Suomi24 Keskustelu -sivustolla aikaan tiukkoja kannanottoja. Mukaan on vedetty myös Martina Aitolehden koira.

19.3.2021 klo 14:54

Sofia Belórf

Sofia Belórf on some-vaikuttaja ja Bikini Fitness -maailmanmestari vm 2015. Kuva: AOPSofia Belórf on jakanut blogissaan Metropoli.netissä videon aamutoimistaan. Videolla Belórf kertoo tekevänsä ensimmäiset työjutut aamuisin sängyssä herättyään:


-Hyvää huomenta. Meinasin just sanoa, että heräiltiin Bambin kanssa, mutta Bambi näköjään meni jo ekoille päikkäreille. Oon herännyt varmaan kasin aikaan, mutta oon makoillut sängyssä. Tykkään heräillä rauhassa ja teen jopa ekat työjutut silmät ristissä sängyssä - tai sellaiset kaikkein tärkeimmät.


Vlogissa Belórf kertoo työjuttujen jälkeen petaavansa sängyn, jonka jälkeen hän vetää lenkkikamppeet päälle ja hakee kahvin aamulla. Tällöin myös Bambi pääsee aamutoimille.


Sofia Belórf poseeraa Bambi-koiran kanssa jakamassaan kuvassa Instagramissa:Suomi24 Keskustelussa on virinnyt aktiivinen keskustelu Bambi-koiran hyvinvoinnista. Koko keskustelun aloittaja on huolissaan koirulista ja kirjoittaa näin:

-Sofia kertoo uudessa vlogissaan, että tekee ensimmäiset työjutut sängystä käsin ja käyttää vasta sitten Bambin ulkona. Koirarukka. Sofia tunnetusti menee aikaisin nukkumaan ja nukkuu pitkään. On siinä pienellä koiralla pidättelemistä.


Toinen pohtii jo, saisiko Sofialla edes olla koiraa:

-Tuollaiselle ihmiselle ei pitäisi antaa koiraa ollenkaan. Bambi on Sofialle vain lelu, mikä piti saada rekvisiitaksi.


Sofia Belórf ja Bambi jouluna Belórfin Instagramissa julkaisemassa kuvassa:Belórfin käytös saa myös tukijoita, jotka eivät ole kovinkaan huolissaan koiran oloista:

-No antaahan aloittaja kuvan, että Bambi-parka. Mitä parkaa siinä on, jos tekee ennen koiran lenkitystä jotain muuta? Ei missään sanottu paljonko tuo työjuttu vie aikaa, mutta on kiva vääntää kaikki asiat oikein vinoon. Monet tekee vaikka mitä, esim. syövät vaikka aamiaisensa ennen koiranlenkkiä, eräs kirjoittaa.


-Meidän koirien kanssa käydään aamupissalla kuudelta ja viimeisen kerran ulkona noin kello 22. Päivällä tehdään kaksi pitkää lenkkiä. Oliko sinulla jotain huomautettavaa asiasta?, eräs kirjoittaa.


Sofia Belórf julkaisi Bambin kanssa kuvan 30-vuotisjuhlistaan Instagramissa:Kohukaunottarien koirien elämää on seurattu tarkasti ja keskustelu kääntyykin pian Martina Aitolehden koiraan.

-Olisin enemmän huolissani Martinan koirasta. Marahan kuvaa itseään aamut, venyttelee ja kulkee kahvikupin kanssa, vasta sitten joskus on koiran vuoro. Koira koko ajan jollain hoidossa, päivätkin jossain koirahotellissa. Maran koira karkailee, Mara juoksuttaa sitä hiihtoladuilla ym. Jos olisin koira, niin olisin mielummin Sofian Bambi, kuin Maran Nala, eräs kirjoittaa.


Pääset mukaan alkuperäiseen keskusteluun Suomi24 keskusteluun tästä.


Lue lisää: Sofia Belórf sairastui ahdistuneisuushäiriöön - Ero Niko Ranta-ahosta iski paniikin päälle täysillä


Lue lisää: Oho! Sofia Belórf poseeraa niukoissa bikineissä pilvenpiirtäjien keskellä - Kuumaa Dubaissa...


Suomi24 Viihde

Asiasanat: Sofia Belórf
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat