Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kohujulkkis Sofia Belórf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

Sofia Belórf kertoo Katiska-oikeudenkäynnistä ja suhteestaan Niko Ranta-ahoon Metropoli.netissä pitämässään vlogissa.

14.4.2021 klo 10:44

Sofia Belórf

Sofia Belórf on julkkis, jonka elämää seurataan tarkasti. Kuva: AOP


Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdistä ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon Metropoli.netissä pitämässään vlogissa, jonka hän on kuvannut Espanjan Marbellassa.Videolla Belórf istuu ulkona kahvilassa ja nauttii vihersmoothieta. Hän kertoo oikeudenkäyntipäivästä näin:


-Ei varsinaisesti ollut väliä, missä sen päivän viettää. Samanlainen paska päivä. Mutta ehkä se jopa on niin, että ympyrä sulkeutuu, kun olen täällä Marbellassa. Oon pitänyt muutaman päivän omaa pientä retriittiä poissa somesta, enkä muutenkaan ole oikein tehnyt mitään perusjuttuja, mitä tehdään lomalla. Olen ollut meidän villalla ja ollut omien ajatuksieni kanssa. Muut on käyneet dinnereillä, olen skipannut ne. Kaipasin omaa aikaa, en ole ollut parasta seuraa, isot aurinkolasit päässä ulkona istuva Sofia Belórf kertoo.


Sofia Belórf jakoi Instagramissa vähäpukeisen bikinikuvan, jossa hän kertoo ikävöivänsä kesää:Sofia Belórf paljastaa, ettei ole tyytyväinen oikeuden päätökseen.

-Nyt on pikkuhiljaa normaali hyvä fiilis asioista. Homma jatkuu harmi kyllä aika pitkään, mutta näin se nyt vain on, kun ollaan tyytymättömiä tulokseen. Se on meidän mielestä epäoikeudenmukainen. Mutta kuitenkin se on jännä juttu, että olen päässyt eteenpäin koko hommasta, eikä se ole vaivannut päivittäin mun päätä tai mielialaa.


-Nyt tämä hirveä rummutus koko asiasta, exäni Niko (Ranta-aho) ja koko paikka on täynnä sitä, kun luet uutisia tai facebookia, niin se vetää ne samat fiilikset nosti päätään hetkellisesti. Jopa pelästyin, että joudunko uudelleen käydä päässä läpi nämä kaikki asiat. Tuli notkahdus fiiliksissä, että kaikki alkaa alusta, Belórf tuskailee videolla.


Lue lisää: Seiska: Sofia Belórf sai ehdollista vankeutta! Tuomittiin rahanpesusta ja huumausainerikoksesta


Sofia Belórf kertoo avoimesti oppineensa virheistään.

-Täytyy ajatella, että ihminen oppii kaikesta, jos on oppiakseen. Rakkaus on sokea, se vain on kliseinen sanonta, mutta pitää hyvinkin pitkälle paikkaansa, olen kokenut niin omalla kohdallani. Virheistä on pakko oppia, että miten vältän tällaiset. Kaikkea ei pidä ottaa niin negatiivisesti, pitää yrittää löytää myös se hopeareunus, Belórf analysoi.


-Tossa oli tarkoituksena mulle oppia, ettei vastaavaa enää tapahtuisi, eikä tapahtuisi mitään pahempaa. Fiksumpana eteenpäin, ja sehän on mun omissa käsissä. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut, otan sen oppiläksynä. Itseään on turha loputtomasti piiskata tästä asiasta, olen oman piiskaamiseni jo tehnyt. Nyt vaan suunta eteenpäin yhtä kokemusta rikkaampana.


Lue lisää: Oho! Sofia Belórf poseeraa vartalonmyötäisessä asussa - Yksi yksityiskohta vieressä pistää silmään


Lähde: Metropoli.net

Suomi24 Viihde

Asiasanat: Sofia Belórf
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat