Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Heittäytyykö Christoffer Strandberg naiseksi?Korkokengät ja mekot tuttu juttu-Tanssii Tähtien Kanssa

Nähdäänkö Christoffer Strandberg TTK-parketilla naiseksi pukeutuneena?

1.11.2019 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Christoffer Strandberg on monipuolinen talentti, joka on näyttänyt taitonsa tanssilattialla TTK-kisassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Tanssii Tähtien Kanssa on parinvaihtoviikot meneillään. Perinteisesti vakio- ja lattaritanssit on tanssittu kisoissa nainen-mies -pareilla, mutta tänä sunnuntaina tilanteeseen tulee muutos. Arvonnan tuloksena parketilla nähdään yksi nais-nais -pari ja yksi mies-mies -pari. Meeri Koutaniemelle tuli opettajaksi Katri Mäkinen ja Christoffer Strandbergille Matti Puro.Mutta nyt kysymys kuuluukin, räväyttääkö Strandberg ja pukeutuuko hän naiseksi? Christoffer Strandberg on Miss Drag Queen vm 2013, joten hän osaa kyllä esiintyä säkenöivänä naisena meikkeineen, mekkoineen ja korkokenkineen liikkeitä ja eleitä unohtamatta. Strandberg on nähty myös Putous-viihdeohjelmassa naisena, kun hän ihastutti pitkäkyntisenä sanan varsinaisessa merkityksessä. Sketsihahmokisaan näyttelijä loi näpistelevän isoäidin, Barbi de Voron.


Monipuolinen näyttelijä on nähty myös mm. Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa drag queen -artistina. Näihin faktoihin nojautuen ei olisi mikään ihme, ehkä jopa odotettua, että lavalla nähtäisiin Christofferin sijaan "Christina". Odotamme mielenkiinnolla sunnuntain TTK-showta.


Tanssii Tähtien Kanssa

Christoffer Strandberg oli Putouksessa Barbi de Voro, pitkäkyntinen isoäiti. Kuva: MTV3


Muut parit parinvaihtoviikolla ovat: Olli Herman ja Jutta Helenius, Jannika B ja Jani Rasimus, Laura Lepistö ja Aleksi Seppänen sekä Veronica Verho ja Marko Keränen.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3:lla su 3.11. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat