Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harvinainen yhteiskuva! Michael Monroe ja Johanna-rakas hempeilevät romanttisesti Japanissa!

Michael Monroe on bändinsä kanssa kiertueella.

20.2.2024 klo 10:32

Michael Monroe

Matti Fagerholm alias Michael Monroe oli monta kautta The Voice of Finlandissa valmentajana. Kuva: Nelonen


Michael Monroe on kansainvälisesti tunnettu rock-legenda, Hanoi Rocks -bändin nokkamies ja pitkän uran tehnyt muusikko. Nyt Monroe on ollut bändinsä kanssa keikkailemassa Japanissa.


Monroe on julkaissut harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa Johanna Fagerholmin kanssa Valentine´s Dayn kunniaksi. Pariskunta meni naimisiin v. 2003 ja romantiikkaa löytyy vielä!


Kuvassa pariskunta on romanttisesti käsikädessä "samiksina" mustissa, hihattomissa t-paidoissa ja isoissa, mustissa aurinkolaseissa vaaleat hiukset auki hulmuten. Kaulassa kummallakin on Monroen yhteistyössä Kalevala Korun kanssa sunnittelema Michael Monroe A Star All Heart -riipus.


Kuva lainattu Michael Monroen Instagram-tililtä:Pariskunnan takana näyttäisi olevan Maneki neko, onnenkissa. Onnenkissa on Aasiassa yleinen vaurauden vertauskuva, onnensymboli ja liiketoiminnan suojelija. Myös Fagerholmin perheessä on kissoja.


Michael Monroe keikkailee keväällä myös mm. Ruotsissa ja Suomessa. Kuva lainattu Michael Monroen Instagram-tililtä:Lue myös: Michael Monroe tuo Marjatta-äitinsä tv:seen: "Vaikka olenkin tällainen erikoistapaus..."


Lue myös: Michael Monroe ponnari päässä hyiseen avantoon - Rohkea uintisuoritus ihastuttaa - Katso video!


Lue myös: Tätä on odotettu! Michael Monroe -dokumenttielokuva tulee - Katso herkkupaloja sisältävä traileri!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»